marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ana Ularu, o romanca la Hollywood: actrita a stralucit pe covorul rosu, alaturi de Jennifer Lawrence, la premiera filmului Serena din Londra

Actrita romanca Ana Ularua a fost prezenta la premiera filmului Serena din cadrul Festivalului de Film de la Londra. Actrita de 29 de ani a stralucit pe covorul rosu alaturi de Jennifer Lawrence, ambele fiind protagonistele filmului regizat de Susanne Bier.

Ana Ularu, o romanca la Hollywood: actrita a stralucit pe covorul rosu, alaturi de Jennifer Lawrence, la premiera filmului Serena din Londra

Jennifer Lawrence a avut prima aparitie in public de la scandalul pozelor nud. Actrita de 24 de ani a afisat un decolteu adanc, intr-un costum negru si elegant. Insa, alaturi de ea a fost si actrita romanca Ana Ularu, care joaca in Serena un rol foarte important.

 

 

In Serena, Jennifer Lawrence joaca din nou alaturi de Bradley Cooper, dupa "Silver Linings Playbook" si "American Hustle". Romanii se pot mandri ca in distributia de Oscar face parte si Ana Ularu, una dintre cele mai talentate actrite ale momentului in Romania. La premiera a venit si regizoarea Susanne Bier.

 

 

 

 

 

"Serena" spune povestea lui George Pemberton (Bradley Cooper) si a sotiei sale, Serena Pemberton (Jennifer Lawrence), ce calatoresc din Boston in muntii din Carolina de Nord, unde intemeiaza un imperiu al cherestelei, in anul 1929. Serena se dovedeste rapid a fi egala oricarui barbat: supravegheaza echipele de lucru, vaneaza serpi cu clopotei si chiar salveaza viata unui om in salbaticie. Impreuna, cei doi isi guverneaza domeniul precum un rege si o regina, ucigand sau supunand pe oricine se pune in calea ambitiilor lor. Dar, atunci cand Serena afla ca nu poate avea un copil, pleaca sa o ucida pe Rachel Hermann (Ana Ularu), iubita si mama copilului lui George inainte ca el sa se casatoreasca. Si, cand incepe sa suspecteze ca George isi protejeaza familia nelegitima, mariajul intens si pasional al Pemberton-ilor se fisureaza, pe masura ce povestea avanseaza.

 

In Romania, Serena se va lansa incepand cu 24 octombrie 2014.

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies