marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Americanii, gata de primul film despre UCIDEREA lui Osama! Vezi cum va arata acesta!

Cat de mare este euforia in randul americanilor dupa anuntul presedintelui Obama ca cel mai vanat terorist din lume a fost impuscat in cap de armata americana? Principalele canale TV din State care si-au intrerupt programul pentru interventia lui Obama au vorbit deja despre cum ar arata primul film despre uciderea teroristului.

Americanii, gata de primul film despre UCIDEREA lui Osama! Vezi cum va arata acesta!

De bucurie ca l-au ucis pe unul dintre cei mai urmariti oameni din lume, americanii se gandesc sa faca si un film despre uciderea lui Osama Bin Laden.

Dupa anuntul facut de presedintele american, sute de oameni au iesit pe strazi pentru a sarbatori ceea ce cred ei ca reprezinta victoria impotriva terorismului. Americanii au strigat pe strazi: "Am invins, am invins!"

"Ar fi o sansa buna sa trecem peste genul de filme despre 9/11 cu mesaje despre situatii pe care le stim deja. Un film despre uciderea celui mai cautat terorist din lume (poate in regia lui Oliver Stone sau David Fincher?) ar trebui sa ne arate cum functioneaza in acest moment la nivel global masina de spionaj international si cum a fost organizata vanatoarea lui Bin Laden. Filmul, daca va fi facut corect, ar putea sa reprezinte pentru CIA  ceea ce a fost All the President’s Men pentru presa din America" scriu cei de la Entertainment Weekly.

"Ar fi interesant de surprins cum a supravietuit Osama capturarii si cum a evadat ulterior, misterul care a inconjurat ultimii sai ani si fuga sa continua in urma atacurilor  de la 11 septembrie 2001. Ne-ar ajuta sa ne facem un portret despre acest monstru si despre ce reprezinta Jihad-ul. Ar fi poate cel mai important film realizat vreodata despre 9/11 si poate singurul care sa ne lasa cu un simt al victoriei la fel de profund ca si cel al pierderilor" mai noteaza sursa citata.

Cei de la Deadline anunta ca prima femeie regizor care a primit Oscar - Kathryn Bigelow - pentru The Hurt Locker a inceput deja pregatirile pentru un film bazat pe viata lui Bin Laden. Initial proiectul avea la baza esecul americanilor in a-l captura pe terorist. Filmul  va intra in productie in curand!



Modifică setările cookies