marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

American Sniper, record incredibil in box-office, dupa ce a primit 6 nominalizari la Oscar: filmul lui Clint Eastwood este drama cu cele mai mari incasari la debut din istorie

Drama "American Sniper" in regia lui Clint Eastwood si cu Bradley Cooper in rol principal, a inregistrat un record unic. Lansat in cinematografele din SUA, in acest weekend, imediat dupa ce a primit 6 nominalizari la Oscar. "American Sniper" a debutat lider de box-office, cu incasari record de 90 de milioane de dolari.

American Sniper, record incredibil in box-office, dupa ce a primit 6 nominalizari la Oscar: filmul lui Clint Eastwood este drama cu cele mai mari incasari la debut din istorie

Americanii si-au gasit super eroul preferat intr-un personaj real. American Sniper, ce prezinta destinul tragic al celui mai prolific lunetist din istoria Armatei Americane, a facut valuri in cinematografele americane, weeekndul trecut. 

 

Astfel, "American Sniper" a devenit filmul drama cu cele mai mari incasari de la debut din toate timpurile. Hollywood Reporter noteaza chiar ca suma finala ar fi 105 milioane de dolari, niste rezultate incredibile pentru un film de Oscar, cu un buget de 60 de milioane de dolari. 

 

"American Sniper" a primit calificativul A+ Cinemascore si a reusit sa starneasca interestul atat criticilor, cat si fanilor. Filmul este produs de Warner Bros si Village Roadshow, bazat pe viata reala al soldatului Navy SEAL, Chris Kyle, iar actiunea se desfasoara in perioada razboiului din Iraq.

 

 

De Craciun, filmul a avut cateva vizionari speciale si lansari in cateva cinemaotgrafe din SUA. Chiar si atunci, cifrele inregistrate au fost peste asteptari - 4 milioane de dolari. Acesta este cel mai profitabil film din cariera regizorului Clint Eastwood. Pana acum, "Gran Torino" a avut cel mai bun debut din cariera lui Eastwood, cu 29.5 milioane de $.

 

American Sniper se va lansa in Romania incepand cu 30 ianuarie 2015.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies