marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

American Horror Story: Matt Bomer va juca in urmatorul sezon din serialul horror care a cucerit America, Jessica Lange nu va mai reveni

American Horror Story este unul dintre cele populare, dar si socante seriale din SUA. Show-ul horror continua cu un nou sezon si o noua poveste, "Hotel", iar numele surpriza pentru acest sezon este nimeni altul decat Matt Bomer.

American Horror Story: Matt Bomer va juca in urmatorul sezon din serialul horror care a cucerit America, Jessica Lange nu va mai reveni

Conform Hollywood Reporter, unul dintre noile nume ce vor face parte din noul sezon este Matt Bomer, cunoscut publicului larg din serialul "White Collar". Insa, Jessica Lange, vedeta celor 4 sezoane de pana acum, a anuntat oficial ca nu va mai reveni in show.
 

Astfel, in rolurile masculine principale din sezonul 5, American Horror Story: Hotel vor fi Matt Bomer si Cheyenne Jackson, vechi colaboratori cu Ryan Murphy, creatorul serialului. Pana acum, Jessica Lange a fost in centrul celor patru sezoane. "A fost showul meu preferat, a fost o aventura grozava" a spus Lange.

Alaturi de ei va juca si Lady Gaga, o surpriza reala pentru fani, acesta fiind cel mai mare rol intr-un proiect de televiziune din cariera solistei. Inca nu au fost oferite detalii despre actiunea celui de-al cincilea sezon, insa se actiunea va avea loc intr-un hotel. Fiecare dintre sezoane a avut un nou story, cu actiunea plasata in alt loc: o casa, un azil, un circ etc.


In decembrie 2014 s-a incheiat definitiv serialul White Collar, care i-a adus popularitatea la nivel global lui Matt Bomer. Acesta a fost nominalizat la Emmy pentru rolul din productia tv A Normal Heart, regizat tot de Ryan Murphy. Serialul va debuta pe micile ecrane in octombrie.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies