marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Amber Heard, Vanessa Hudgens si Kim Kardashian, implicate intr-un nou atac cibernetic, dupa ce au aparut pe internet  poze nud cu ele

Alte fotografii nud ale unor vedete din showbiz, precum Kim Kardashian si Venessa Hudgens, au inceput sa circule sambata pe retelele de socializare, la doar cateva saptamani dupa un prim scandal declansat de publicarea pe internet a unor imagini intime cu mai multe celebritati americane.

Amber Heard, Vanessa Hudgens si Kim Kardashian, implicate intr-un nou atac cibernetic, dupa ce au aparut pe internet poze nud cu ele


Imagini nud cu actrita Vanessa Hudgens si cu jucatoarea de fotbal Hope Solo au fost difuzate pentru o scurta perioada de timp pe site-urile de partajare de imagini 4chan si Reddit, inainte de a fi suprimate, raporteaza TMZ, citat de AFP. Mai mult se pare ca printre victime se numara si starleta Kim Kardashian, dar si actrita Amber Heard, logodnica actorului Johnny Depp.

 

 


Portalul BuzzFeed a anuntat ca inregistrari video personale si fotografii ale actritelor Mary-Kate Olsen, Hayden Panettiere si Leelee Sobieski au fost publicate la randul lor online.


Un numar mare de fotografii intime ale unor vedete din showbiz au fost difuzate pe scara larga pe internet in urma piratarii conturilor personale iCloud, serviciul de stocare online a continuturilor furnizat de Apple. Actrita Jennifer Lawrence, modelul Kate Upton si cantareata Avril Lavigne se afla printre "victimele" acelui prim furt de date online.

 


Gigantul american Apple a negat orice defectiune a sistemului sau de securitate, afirmand ca piratii cibernetici au reusit sa raspunda corect la intrebarile de securitate, si chiar sa ghiceasca in mod direct parolele conturilor, gratie unor operatiuni de "phishing".

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies