marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Amber Heard: "Johnny Depp este un agresor in serie, ma tem pentru viata mea." Cine este actrita cu care actorul credea ca este inselat de sotie

Divortul dintre Amber Heard (30 de ani) si Johnny Depp (52 de ani) a intrat intr-o noua faza, dupa ce actrita l-a acuzat de violenta domestica si l-a numit "agresor in serie, care m-a facut sa ma tem pentru viata mea".

Amber Heard: Johnny Depp este un agresor in serie, ma tem pentru viata mea. Cine este actrita cu care actorul credea ca este inselat de sotie

Actrita Amber Heard, in varsta de 30 de ani, a depus la tribunal mai multe plangeri, prin care cere sa fie protejata de sotul ei. Ea a marturisit ca "Johnny Depp a fost agresiv atat fizic, cat si verbal in timpul intregii noastre relatii", relateaza news.ro citand thedailybeast.com.

Tabloidul britanic The Sun sustine ca mariajul celor doi s-a destramat din cauza geloziei lui Johnny Depp care o suspecta pe Amber ca il insala cu fotomodelul britanic Cara Delevingne. Amber s-a declarat in trecut bisexuala si a fost surprinsa de paparazzi petrecand in mai multe randuri cu Cara Delevingne.


ori Anne Allison, fosta sotie a lui Johnny Depp, ii sare acestuia in aparare si sustine ca actorul nu ar lovi niciodata o femeie. Potrivit lui Lori, cu care Depp a fost insurat timp de 2 ani, in anii '80, fostul ei sot nici macar nu a tipat vreodata la ea si crede ca acuzatiile lui Amber sunt false.
Un judecator i-a aprobat actritei un ordin de restrictie impotriva lui Johnny Depp, sotul lui Amber Heard timp de 15 luni, dupa ce victima a aratat curtii dovezi: o fotografie in care are o vanataie pe care i-ar fi provocat-o starul din filmul "Piratii din Caraibe", cand i-a aruncat telefonul mobil in fata.



Fotografia socanta, spun cei de la thedailybeast.com, a devenit virala pe internet, amplificand si mai mult scandalul din viata cuplului, deja dominat de un iminent divort.  Judecatorul i-a aprobat lui Amber Heard mai multe cereri, printre care dreptul de a locui in continuare in casa comuna din Los Angeles. Cele mai tulburatoare detalii sunt cele in care actrita sustine ca a fost abuzata domestic.

Mama actorului Johnny Depp a decedat pe 20 mai, in urma cu o saptamana, dupa o lupta cu o boala grea, iar Amber Heard a depus actele de divort la scurt timp, invocand diferente ireconciliabile, si a cerut pensie alimentara de 50.000 de dolari pe luna de la cel cu care a jucat in "Jurnalul unui iubitor de rom/ The Rum Diary" si cu care a fost casatorita din februarie 2015.

Sursa: Stirile PROTV


Galerie foto


Modifică setările cookies