marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Amber Heard, actrita care i-a cucerit pe Johnny Depp si Aaron Eckhart. Vezi ce aparitie de senzatie a avut la premiera The Rum Diary

Aseara, la premiera filmului The Rum Diary care a avut loc in Los Angeles, Amber Heard a fost atractia serii. Intr-o rochie rosie superba Elie Saab, care ii punea in evidenta picioarele lungi, ea a stralucit pe covorul rosu. Alaturi de ea au fost starurile Johnny Depp si Aaron Eckhart.

Amber Heard, actrita care i-a cucerit pe Johnny Depp si Aaron Eckhart. Vezi ce aparitie de senzatie a avut la premiera The Rum Diary

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

 

Desi ar fi trebuit sa fie seara de glorie a lui Johnny Depp, frumoasa sa colega i-a eclipsat pe toti cu aparitia ei de senzatie. Johnny Depp si Aaron Eckhart au fost si ei la fel de eleganti, insa toate privirile s-au indreptat catre partenera lor de film. La eveniment a fost prezent si Hugh Hefner, care a venit insotit de doi iepurasi Playboy.

 


Johnny Depp intra din nou in lumea nebuna a scriitorului Hunter S. Thompson in adaptarea biografiei The Rum Diary  la care se lucreaza din 2004. Este a doua oara pentru Depp intr-o adaptare a lui Thompson dupa ce in 1998 actorul a mai jucat in Fear and Loathing in Las Vegas.

Filmul regizat de Bruce Robinson spune povestea unui ziarist alcoolic si amator de LSD, Paul Kemp, care saturat de nebunia din New York si de viata plina de conventii din era Eisenhower ajunge intr-o insula idilica din Puerto Rico. Aici incepe sa lucreze pentru un ziar minuscul si este luat pe sus de o aventura cu o americanca sexy, interpretata de superba Amber Heard.


Actrita de 25 ani a devenit cunoscuta dupa ce a mai jucat in Zombieland si Drive Angry, insa acum este gata sa ii cucereasca pe toti cu rolul din The Rum Diary.


Daca in urma cu o saptamana,  Johnny Depp se facea de ras dupa ce au aparut in presa poze cu el vizibil ametit de la batura si incapabil sa se tina pe picioare, actorul american si-a revenit si a fost impecabil la premiera noului sau film.

 


Johnny Depp, unul din cei mai influenti si bine platiti actori de la Hollywood, mai are in proiect filmul Dark Shadows, la care filmeaza acum. In noua productie Johnny Depp este Barnabas Collins, un playboy care are lumea la picioare si care este transformat in  vampir de femeia careia i-a frant inima - vrajitoarea Angelique ( Eva Green). Eliberat din mormant dupa 2 secole, Barnabas Collins  isi gaseste urmasii care au secrete ascunse. Angelique este si ea in viata, insa nu a trecut peste tradarea lui Barnabas.

 

The Rum Diary va intra in cinematografele din Romania incepand cu 25 noiembrie.

 

Sursa foto: Splash


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies