marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Am aflat filmele preferate ale lui Vanghelie, Mitica Dragomir, Andreea Tonciu…

… Tudor Chirila, Andreea Raicu, Emil Boc, Liviu Varciu, Oana Roman, Mircea Badea, Vadim Tudor, Gigi Becali, Virgil Iantu.

Am aflat filmele preferate ale lui Vanghelie, Mitica Dragomir, Andreea Tonciu hellip;

Cainele din rezervor face un exercitiu de imaginatie. Care sunt filmele preferate ale vedetelor din politica, media sau sport? Cei lipsiti de umor pot considera randurile de mai jos un pamflet, ceea ce inteleg ca ne scuteste de o buna parte din responsabilitate. Yuppie! Cei care nu prea stiu film… ghinion, nu vor intelege mare lucru. 


 

 
   Marian Vanghelie: Deci mi-a placut filmul asta care este cu Borat. Am ras cu lacrimi vizavi de el, care de fapt l-a si dat in judecata niste oameni pe care ii stiu eu, de la Glod, Dambovita. Pentru ca Borat asta i-a mintit, le-a zis ca e despre obiceiuri si traditii si de fapt el i-a luat la misto. Acum sa vedem cum o rezolva pe persoana fizica.
 
  Marian Vanghelie – filmul preferat: Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan (2006)
 
   Tudor Chirila – filmul preferat: Legaturi Bolnavicioase (2006) cu Tudor Chirila
 
   Andreea Raicu – filmul preferat: Gia (1998), ba nu, tot Legaturi bolnavicioase (2006) cu Tudor Chirila
 
   Oana Roman – filmul preferat: orice ecranizare cu Moby Dick 
 
   Dumitru Dragomir: Hai ca m-ati prins! Ha-ha-ha! Domne, de ce sa mint, imi place fotbalul asta sha-o-lin. Suna ca sha-or-ma, dar eu cat am trait, va spun, n-am vazut asa ceva! Ascultati la mine aici, ca stiu ce zic, importam niste oblici din astia si Liga 1 devine cel mai tare campionat din lume! Nene, ii spargem. Ce Brazilie, domne’, ce Anglia, sa vezi cum o sa se bata astia pe drepturile de difuzare. Hai, v-am pupat.
 
   Dumitru Dragomir – filmul preferat: Shaolin Soccer (2001)
 
   Liviu Varciu – filmul preferat: Poveste de cartier (2008) 
 
  Andreea Tonciu – filmul preferat: Young People Fucking (2007), nu l-a vazut inca, dar suna foarte tare
 
   Mircea Badea – filmul preferat: Double Team (1997), pentru spagaturile pe pereti si tractiunile cu cada plina
 

Gigi Becali: Cel mai bun film? Pai, ma baiatule, IO, Gigi Becali, am luat toata echipa Steaua si am dus-o la mall in 2004. Am inchiriat tooot cinematograful, bam-bam, si i-am pus sa vada Patimile lui Hristos. Fara popcorn, fara suc cu gaze. M-ai inteles? Io il vad in fiecare an in Saptamana Mare, calculeaza tu de cate ori vine asta…
 
   Gigi Becali – filmul preferat: The Passion of the Christ (2004)
 
   Emil Boc – filmul preferat: nu are unul, dar asteapta cu interes Smurfs 3D (2011) si The Hobbit (2012)
 
   Vadim Tudor – filmul preferat: toti PRM-istii stiu ca liderul lor are in birou un poster cu autograf original de la One Flew Over the Cuckoo’s Nest (1975)
 
   Virgil Iantu – filmul preferat: Slumdog Millionaire (2008) 
 
   


Pana saptamana viitoare, cand urmeaza o runda noua de preferinte imaginare ale vedetelor, astept propuneri si idei. Over & out.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies