marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul ,,Alt Love Building”, cu Dragos Bucur, ia cu asalt cinematografele din Romania de Craciun                          

De la producatorii comediei de succes ,,Love Building”, vine din 26 decembrie pe marile ecrane Alt Love Building, un film cu Dragos Bucur, Alexandru Papadopol si Dorian Boguta in rolurile principale, distribuit in cinematografe de Freeman Entertainment.

Filmul ,,Alt Love Building , cu Dragos Bucur, ia cu asalt cinematografele din Romania de Craciun nbsp


 
In regia Iuliei Rugina, cea care semneaza si de aceasta data scenariul filmului alaturi de Ana Agopian si Oana Rasuceanu, Alt Love Building reprezinta primul lungmetraj realizat de Actoriedefilm.ro in colaborare cu reputatul director de imagine Vivi Dragan Vasile.
 
Dragos Bucur, Alexandru Papadopol si Dorian Boguta interpreteaza alaturi de 23 de absolventi ai scolii Actoriedefilm.ro, una dintre surprizele rezervate publicului de Alt Love Building fiind aparitia actorului britanic Ben Cross, care va putea fi admirat in noua comedie intr-un personaj de zile mari.
 

 

Actiunea filmului este amplasata la munte, in plina iarna, cu cateva zile inainte de Revelion, la sase luni de la prima editie a taberei de reparat relatii, ,,Love Building”. Acum intalnim noua cupluri cu probleme si trei terapeuti cu probleme si mai mari, care atunci cand nu se sicaneaza se lupta cu demonii interiori si problemele trecutului. Acum nu mai e atat de simplu sa alerge catre mult ravnitul “si au trait fericiti pana la adanci batraneti”. Chiar daca au ajuns din nou intr-un ,,Love Building”, de data acesta va fi altfel.
 

 

Atmosfera este altfel, senzatia este alta. Chiar daca avem de-a face tot cu premisele din ,,Love Building”, acum filmul este unul mult mai apasator. Alt Love Building nu se ia in serios, ca si primul, nu schimba stilistici si nu schimba modul de a face filme. Este pur si simplu o alta latura mai intunecata a primului Love Building.”, argumenteaza Iulia Rugina, regizorul filmului.
 

 

 

,,Un film pentru cupluri care inca exista, pentru cupluri care nu mai exista si pentru cupluri care inca nu exista”, asa cum declara Dragos Bucur, Alt Love Building ia cu asalt cinematografele din toata tara, din 26 decembrie, fiind distribuit de Freeman Entertainment.
 

 

 

 


Galerie foto


Modifică setările cookies