marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Alina Eremia o dubleaza pe Milla Jovovich in ,,Savva: Inima de razboinic”

Cu o cariera impresionanta pe plan artistic, Alina Eremia  s-a afirmat de la o varsta frageda atat ca actrita, cat si pe plan muzical, iar din 11 decembrie isi va imprumuta vocea personajului principal din ,,Savva: Inima de razboinic”, care in versiunea originala a animatiei este dublat de celebra Milla Jovovich.

Alina Eremia o dubleaza pe Milla Jovovich in ,,Savva: Inima de razboinic


,,Mi-a fost propus rolul lui Savva, personajul principal din animatia cu acelasi nume. De aceasta data o sa interpretez un personaj masculin. Este o provocare mai mare, insa nu este imposibil. Imi plac provocarile si atunci capat convingerea ca o sa iasa totul foarte bine. Ideea filmului este una minunata si anume ca o responsabilitate atat de mare, cea de a salva un sat intreg, a fost pusa pe umerii unui baietel de 9 ani, pe care am ocazia sa-l interpretez.”, declara Alina Eremia despre personajul dublat in animatia ,,Savva: Inima de razboinic” .


Savva este un tanar foarte curajos si curios care locuieste intr-un sat aflat pana nu demult sub protectia magica a lupilor albi. Atunci cand familia si prietenii sai sunt capturati de o haita de hiene, Savva isi asuma misiunea de a-l gasi pe singurul vrajitor care l-ar putea ajuta sa-si elibereze satul. Cu o vointa uriasa si multa incredere in propriile forte, baiatul porneste in cea mai importanta calatorie a sa, in care va lega prietenii trainice, va infrunta o intreaga armata de creaturi fioroase si va descoperi ca puterea unui erou porneste dintr-o inima curata.

 

 

 


Din 11 decembrie la cinema, animatia 3D ,,Savva: Inima de razboinic”  aduce o poveste magica despre curaj, prietenie si balanta bine - rau, care ii va incanta pe copii in preajma sarbatorilor de iarna. Filmul distribuit de Freeman Entertainment prezinta o aventura fantastica, plina de eroi amuzanti, umor si culoare.


Clipul video cu declaratia completa a Alinei Eremia poate fi descarcat de la urmatorul link: http://we.tl/IVtHxD7X7x


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies