marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Alicia Vikander cucereste Hollywood-ul: dupa Ex Machina, actrita este in negocieri pentru a juca in seria Bourne si in Assassin's Creed

Alicia Vikander este noua senzatie de la Hollywood. Actrita suedeza a impresionat in acest an cu interpretarea din "Ex-Machina", unde joaca rolul unui robot dotat cu inteligenta artificiala, care doreste sa exploreze lumea reala. Insa, viitorul se anunta si mai stralucitor pentru vedeta de 26 de ani.

Alicia Vikander cucereste Hollywood-ul: dupa Ex Machina, actrita este in negocieri pentru a juca in seria Bourne si in Assassin s Creed

Conform celor de la Empire, Alicia Vikander se afla in negocieri pentru a juca in doua viitoare blockbustere: urmatorul film din seria Bourne si adaptarea cinematografica a jocului Assasin's Creed in care rolul principal este interpretat de Michael Fassbender, nimeni altul decat iubitul ei. Cei doi au jucat impreuna si s-au cunoscut pe platourile filmului "The Light Between Oceans".
 

 

 

Urmatorul film din seria Bourne il va aduce din nou pe Matt Damon in rol principal, dupa ce acesta a acceptat sa revina in franciza. Regia va fi semnata de Paul Greengrass. "Assasin's Creed" este adaptarea celebrului joc iar regia va fi semnata de Justin Kurzel, care a primit laude la Cannes pentru "Macbeth".  Presa speculeaza si ca Marion Cotillard ar putea avea un rol, insa nu a fost confirmat nimic pana acum.
 


Insa, Alicia a demonstrat in mai multe randuri ce talent si potential are. Inainte de "Ex-Machina" ea a cucerit cinefilii in "A Royal Affair", "Anna Karenina" sau "The Fifth Estate".

 

In acest an, o mai puteti vedea in "Ex Machina", care se lanseaza in cinematografele din Romania in luna iunie dar si in "The Man from U.N.C.L.E." sau "The Danish Girl", in care joaca alaturi de Eddie Redmayne, premiat cu Oscar in acest an.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies