marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Alexandru Ciucu este un rock-star in filmul "Alt Love Building"

Celebrul creator de moda, Alexandru Ciucu debuteaza in actorie in interpretarea unui rock-star veritabil, din 26 decembrie, atunci cand filmul ALT LOVE BUILDING va avea premiera pe marile ecrane.

Alexandru Ciucu este un rock-star in filmul Alt Love Building

Prima sa experienta cinematografica ii aduce lui Alexandru Ciucu un rol foarte ofertant, care porneste de la premisa ca Axel apeleaza la tabara de reparat relatii pentru a depasi problema geloziei pe care o resimte din plin prietena sa, confruntata mereu cu prezenta deranjanta a fanelor.


,,Inca de cand am citit scenariul am vazut multe asemanari intre Axel, personajul din film si Alex, personajul din viata reala. Mi-a placut foarte mult si faptul ca Axel este o anagrama a numelui meu, ceea ce are si un corespondent real: Axel exista in viata de zi cu zi, este acea latura a mea, calda, deschisa si prietenoasa pe care de multe ori, recunosc, o tin departe de ochii presei sau de mediul public. Sunt insa si diferente intre cele doua personaje si una dintre ele ar fi ca daca ar aparea "probleme in Paradis", nu cred ca as merge sa le rezolv intr-o tabara de acest gen. As apela mai degraba la un psiholog de cuplu.”, declara Alexandru Ciucu raportandu-se la personajul sau din ALT LOVE BUILDING.


Un film cu o coloana sonora suta la suta originala, compusa de LOCAL HEROES, din soundtrack-ul filmului ALT LOVE BUILDING se evidentiaza piesa ,,Fata de ciocolata” a celor de la ROADS, care deja beneficiaza de un videoclip oficial.
In ALT LOVE BUILDING cel care interpreteaza piesa in prezenta fanilor este rock-star-ul Axel, care contribuie astfel la unul dintre cele mai emotionante momente din film.

 


,,Piesa este absolut superba si mi-a placut de prima data cand am auzit-o. De altfel, toata echipa s-a indragostit de cantec la prima auditie. Cand am ajuns la Bran, toata lumea stia deja piesa pe dinafara. Are un mesaj foarte frumos si ma gandeam chiar sa o cumpar si sa o dedic fetitei mele Elena Carolina. “, a marturisit Alexandru Ciucu despre piesa ,,Fata de ciocolata”.

 


Pe langa prezenta lui Alexandru Ciucu in distributie, alaturi de interpretii rolurilor principale: Dragos Bucur, Alexandru Papadopol si Dorian Boguta, ALT LOVE BUILDING se detaseaza de primul film printr-o serie de atuuri evidente din punct de vedere al valorii productiei. Filmat in 15 zile, in conditii mult mai profesioniste decat primul, cu o echipa tehnica mult mai numeroasa (pe parte de imagine, lumini, scenografie si costume), un nume de referinta in cinema-ul mondial, care se alatura celor trei actori romani bine-cunoscuti si grupului de tineri actori absolventi ai scolii Actoriedefilm.ro, Ben Cross.
ALT LOVE BUILDING este o productie marca Actoriedefilm.ro, regizata de Iulia Rugina, care va avea premiera in cinematografe din 26 decembrie, fiind distribuit de Freeman Entertainment.

 


 


Galerie foto


Modifică setările cookies