marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Alexandra Dinu, fosta sotie a fotbalistului Adrian Mutu, joaca intr-un film alaturi de Pierce Brosnan si Dave Bautista 

Actrita romana Alexandra Dinu, fosta sotie a fotbalistului Adrian Mutu, va juca alaturi de Pierce Brosnan si Dave Bautista in filmul ”Final Score”, o drama inspirata din universul fotbalului profesionist, informeaza revista Variety.

Alexandra Dinu, fosta sotie a fotbalistului Adrian Mutu, joaca intr-un film alaturi de Pierce Brosnan si Dave Bautista

Filmul ”Final Score” va fi regizat de Scott Mann si il mai are in distributie, printre altii, pe actorul Julian Cheung.  Highland Film Group a prezentat proiectul acestui film, in februarie, la Berlinala. Filmarile vor debuta pe 8 august, la Londra, pe Upton Park, legendarul stadion al echipei de fotbal West Ham United, considerat ”casa” acestei echipe din Premier League in ultimii peste 100 de ani. Echipa West Ham United va fi relocata pe Olympic Stadium din East London in urmatorul sezon, iar Upton Park Stadium va fi predat unui dezvoltator britanic de proiecte imobiliare, dupa incheierea productiei de la acest film. 

 

Scenariul peliculei, semnat de Jonathan Frank si The Brothers Lynch, relateaza felul in care un intreg stadion plin cu spectatori este capturat de un grup de criminali puternic inarmati, care cer autoritatilor locale o rascumparare uriasa. Un fost soldat de cariera va trebui sa isi foloseasca la maximum cunostintele acumulate in armata pentru a-i salva pe cei 35.000 de spectatori, in randul carora se afla si fiica unui camarad de arme, cazut la datorie.  Filmul ”Final Score” va fi lansat pe marile ecrane in 2017.  

 

Pierce Brosnan, nascut pe 16 mai 1953, este un actor irlandez devenit celebru dupa ce a interpretat rolul agentului 007 in patru filme din seria ”James Bond”. Dupa ce s-a retras din aceasta franceza, starul irlandez s-a remarcat in alte filme cu succes de casa, precum musicalul ”Mamma Mia!” (2008), thrillerul politic ”The Ghost Writer” (2010), de Roman Polanski, si filmul de spionaj si actiune ”The November Man” (2014).   Davie Michael ”Dave” Bautista Jr, nascut pe 18 ianuarie 1969, este un actor american si fost luptator profesionist de arte martiale mixte si de wrestling. In ultimii ani, a facut cu succes trecerea spre actorie si s-a remarcat in filme precum ”The Man with the Iron Fists” (2012), ”Riddick” (2013), ”Guardians of the Galaxy” (2014) si cel de-al 24-lea film din seria ”James Bond”, intitulat ”Spectre” (2015). 

 

Alexandra Dinu, nascuta pe 3 ianuarie 1981, a devenit cunoscuta in showbizul autohton la varsta de doar 19 ani, dupa ce a debutat ca prezentatoare de televiziune la postul TVR2 cu emisiunea ”Trupa DP2” si dupa ce a prezentat, in 2000, emisiunea ”ProMotor” la postul Pro TV, informeaza cinemagia.ro. A fost casatorita cu fotbalistul Adrian Mutu in perioada 2001 - 2003. Cei doi au impreuna un fiu, Mario, nascut in 2002. Dupa divortul de Adrian Mutu, in 2003 s-a mutat in Italia, unde s-a facut repede remarcata si a prezentat rubrica ”Meteo” la postul de televiziune Rete4, detinut de Silvio Berlusconi. A jucat apoi in seriale TV apreciate de publicul italian, precum ”Il commissario Montalbano”, ”Ricomincio da me”, ”Carabinieri” si ”Capri”. In 2012, a interpretat roluri principale in serialele  "L'isola" si "Sposami", iar in 2013 a impresionat in miniseria TV ”Rosso San Valentino”, care i-a adus premiul pentru cea mai buna actrita a Italiei, decernat de revista Diva e Donna, in cadrul Festivalului de Film de la Venetia.

 

Lungmetrajul de televiziune ”La Farfalla Granata” i-a adus Alexandrei Dinu un nou premiu pentru cea mai buna actrita a Italiei in cadrul editiei din 2014 a Festivalului de Film de la Pompeii.



Modifică setările cookies