marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Alexander Skarsgard si-a facut iubita sa planga la scenele de sex din Straw Dogs! Citeste aici povestea starului din True Blood!

Cand tatal tau este star de cinema te astepti sa ti se intinda covorul rosu inainte de a da lovitura. Alexander Skarsgard n-a beneficiat de un astfel de tratament, ba chiar a trebuit sa se zbata de unul singur sa o scoata la capat!

Alexander Skarsgard si-a facut iubita sa planga la scenele de sex din Straw Dogs! Citeste aici povestea starului din True Blood!

articole relationate

La 1.93, Alex Skarsgard a inceput sa priveasca de sus Hollywoodul! Recent, actorul de 34 de ani, declarat cel mai sexy barbat din Suedia ani la rand a aparut pe coperta revistei GQ!

"Ce-mi place din stilul de viata al americanilor? Faptul ca sunt intrebat cum mi-a fost ziua atunci cand intru intr-o cafenea. Stiu ca vanzatoarei nu-i pasa de asta, dar cel putin intreaba si asta imi place enorm" a dezvaluit actorul.

Cine e Alex Skarsgard?

Alexander Johan Hjalmar Skarsgard s-a nascut in 1976, in Suedia. Tatal sau este celebrul actor Stellan Skarsgard din “Breaking the Waves” in regia lui Von Trier, “Goya’s Ghosts” in regia lui Milos Forman sau “Good Will Hunting” in regia lui Gus Van Sant.

Chiar daca tatal sau este cunoscut pe plan mondial, fiul n-a crescut in preajma reflectoarelor, ci a fost educat intr-o maniera modesta si cat mai normala.

Alex si-a inceput cariera de actor la 8 ani, dar a renuntat ( la indemnul mamei, de profesie medic ) la varsta de 16 ani, fiind coplesit de celebritate. Putin rebel in adolescenta a renuntat la colegiu si s-a inscris in armata unde a reflectat asupra viitorului sau.

S-a mutat in New York sa studieze teatrul, dar a revenit in Suedia datorita unei iubiri tumultoase, care s-a sfarsit destul de repede. Cu inima franta s-a decis sa ramana in Suedia, unde a devenit cunoscut, atat in productii TV, cat si in cinema. Si totusi, faima internationala este mai atragatoare decat cea natala, asa ca a zburat in L.A. unde a inceput sa dea probe pentru diverse roluri.

A inceput in 2001 cu: “Zoolander”. S-a intors in Suedia unde a continuat cariera in teatru si film, incluzand productiile “Who's Afraid of Virginia Woolf?" si "Bloody Wedding". Din pacate realizarile pe plan local nu-i aduc recunoastere internationala asa ca se intoarce in Los Angeles.

Da lovitura cu productia HBO “Generation Kill” in 2008 si devine cunoscut datorita rolului din “True Blood”.


Topurile lui Alex Skarsgard

Actrita preferata: Isabelle Huppert in “The Piano Teacher”
Filmul preferat: “Duck Soup
Actorul preferat: nu, nu este tatal sau, ci Gary Oldman


Scenele de sex

Vikingul Eric din “True Blood” este implicat intr-un triunghi amoros format din Sookie (Anna Paquin) si Bill (Stephen Moyer).

Personajul sau ofera o senzatie de pericol si mister, statura sa sexy si atitudinea sa hot nu-s de trecut cu vederea. Ei bine, el a trebuit sa fie atent la scenele de sex cu Anna Paquin, deoarece aceasta este sotia lui Stephen Moyer in viata reala. Insa Alex asigura publicul:

Este clar si pentru Steve si pentru toata lumea ca Anna este ca o sora pentru mine. La scenele de sex a trebuit sa jucam mult”.

Daca in True Blood se descurca, in noul sau film, Straw Dogs acesta trebuie s-o violeze pe Kate Bosworth cu care are o relatie in viata reala. Regizorul Rod Lurie a declarat ca filmarile au fost emotionante:

La inceput Kate plangea dupa fiecare dubla si Alex incerca s-o linisteasca.




Melancholia” in regia lui Von Trier este primul film in care joaca impreuna cu tatal sau. Recent a terminat filmarile la “Battleship” un  SF ce va fi lansat anul viitor


Sursa foto: Splash
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies