marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Alan din "The Hangover" este de nerecunoscut. Cum arata acum Zach Galifianakis si de ce publicul a fost uimit sa-l vada

Zach Galifianakis a devenit cunoscut datorita rolului lui Alan din seria The Hangover, in care a jucat alaturi de Bradley Cooper si de Ed Helms.

Alan din The Hangover este de nerecunoscut. Cum arata acum Zach Galifianakis si de ce publicul a fost uimit sa-l vada

Pe langa umorul caracteristic, actorul de 45 de ani a ramas in memoria fanilor si datorita siluetei sale destul de pufoasa, pana acum cateva saptamani fiind recunoscut pentru aspectul sau destul de neglijent.


La premiera filmului Birdman din New York, Zach Galifianakis a reusit sa impresioneze pe toata lumea cu aparitia sa, vedeta de la Hollywood afisand o silueta total modificata, din care au disparut un numar important de kilograme.


Primul film din seria The Hangover a fost votat de catre britanici drept cea mai buna si amuzanta comedie din istorie. In acest an, Zach Galifianakis joaca in Birdman, alaturi de Michael Keaton, Emma Stone si Naomi Watts, productia fiind cotata printre favorite la premiile Oscar.



Cu toate ca este cunoscut la nivel international, actorul a declarat pentru The Hollywood Reporter ca nu este foarte incantat de statutul de celebritate. "Nu sunt interesat de asta, nu-mi place sa ma aflu in lumina reflectoarelor", a declarat starul. 


Vezi imaginea aici!


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies