marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Al 24-lea film din seria James Bond se va numi Spectre: Christoph Waltz in rolul negativ, Monica Bellucci si Lea Seydoux, noile fete Bond. Afla totul despre noul film

In aceasta dimineata a avut loc conferinta de presa in care producatorii au anuntat oficial detaliile si titlul noului film din seria James Bond. Astfel, urmatorul film din serie se va numi Spectre, informeaza The Telegraph.

Al 24-lea film din seria James Bond se va numi Spectre: Christoph Waltz in rolul negativ, Monica Bellucci si Lea Seydoux, noile fete Bond. Afla totul despre noul film

Astazi, in cadrul unei conferinte de presa, au fost anuntate titlul, sinopsisul si distributia celui de-al 24-lea film din seria James Bond. La eveniment, au fost prezenti Daniel Craig, regizorul Sam Mendes, membri din distributia veche, dar si o parte din noile staruri.


Dupa luni intregi de asteptare si zvonuri, aflam oficial detalii despre noul film Bond. "Spectre" este noul titlul si este un acronim pentru Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion, o organizatie terorista globala fictiva care apare in romanele scrise de Ian Fleming. Organizatia este condusa de genialul terorist Ernst Stavro Blofeld. Aceasta organizatie a aparut prima data in romanul Thunderball (1961) si in filmul Dr. No (1962).

 

 


 

 

 

 

 


In cadrul aceluiasi eveniment, producatorii si regizorul Sam Mendes au dezvaluit si noua masina pe care o va conduce Daniel Craig. Aceasta va fi un nou model un Aston Martin DB10.  Cei de la Aston Martin au dezvaluit si prima imagine cu super bolidul, pe contul lor oficial de Twitter, sub hashtag-ul #GoodToBeBond.

 


Noile nume confirmate sunt Christoph Waltz, despre care ca va juca rolul eroului negativ principal, numit Oberhauser. O alta surpriza placuta este distribuirea lui Andrew Scott in rolul Denbigh. Scott este cunoscut publicului larg din serialul "Sherlock", unde il joaca pe Moriarty, alaturi de Benedict Cumberbatch.

 

Noile fete Bond vor fi interprete de Lea Seydoux, nume care a fost zvonit cu luni in urma, dar si frumoasa Monica Bellucci.  Alte nume noi confirmate au fost David Bautista sau Rory Kinnear.

 

 

 

 

Monica Bellucci si Lea Seydoux

 

David Bautista si-a cucerit fanii in aceasta vara, in super productia Guardians of The Galaxy, in care il interpreteaza pe Drax The Destroyer. Retelele de socializare au explodat dupa ce a fost facut anuntul oficial, iar primele reactii sunt pozitive. "Criticati cat vreti, dar Spectre este un titlu superb. Iar distributia e geniala" a scris un fan pe Twitter. "Ma scuzati, ma duc sa mor de bucurie dupa ce am aflat distributia din noul film James Bond." a sris un alt fan pe reteaua de socializare.

 

SPECTRE se va lansa pe 23 octombrie in Marea Britanie si pe 6 noiembrie in SUA.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies