marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Al doilea trailer pentru mult asteptatul film Assassin's Creed. Imagini spectaculoase de lupta in Spania medievala

Compania 20th Century Fox a lansat un nou trailer pentru mult asteptatul film Assassin's Creed, realizat dupa seria de succes a jocurilor video cu acelasi nume.
Al doilea trailer pentru mult asteptatul film Assassin s Creed. Imagini spectaculoase de lupta in Spania medievala

Despre ce este vorba in film?


Cu ajutorul unei tehnologii revolutionare care aduce la suprafata memoria sa genetica, Callum Lynch (Michael Fassbender) traieste experienta de viata a stramosului sau, Aguilar, in secolul al 15-lea, in Spania.


Callum descopera faptul ca este descendentul unei societati secrete si misterioase, Asasinii, si ca poseda o cunoastere incredibila, dar si anumite proprietati fizice, care il ajuta sa tina piept organizatiei templierilor.



In Assassin’s Creed joaca Michael Fassbender, un actor care a fost nominalizat la Oscar (X-Men: Days of Future Past, 12 Years a Slave), dar si castigatoarea de Oscar, Marion Cotillard (The Dark Knight Rises, La Vie en Rose).


Filmul este regizat de Justin Kurzel (Snowtown, Macbeth); produs de New Regency, Ubisoft Motion Pictures, DMC Films si Kennedy/Marshall.



De asemenea, in Assassin’s Creed mai joaca Jeremy Irons, Brendan Gleeson si Michael K. Williams, iar filmul va fi lansat in cinematografele din SUA pe 21 decembrie 2016.


Galerie foto


Modifică setările cookies