marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Agent Cooper s-a intors in noua serie Twin Peaks, unul dintre cele mai misterioase si fascinante seriale create vreodata. Vezi trailerul

Showtime a dat publicitatii un nou teaser pentru mult-anticipata revenire a serialului "Twin Peaks". Intr-un clip de doar 30 de secunde isi face aparitia Agentul Cooper, jucat, dupa cum se stie, de Kyle McLachlan.
Agent Cooper s-a intors in noua serie Twin Peaks, unul dintre cele mai misterioase si fascinante seriale create vreodata. Vezi trailerul

Desi nu exista niciun dialog in acest teaser, binecunoscuta coloana sonora a serialului Twin Peaks ii aduce pe fani inapoi in orasul bizar.

Unul dintre cele mai fascinante seriale ale anilor '90 revine pe marile ecrane, cu Kyle MacLahan in rolul principal.



Twin Peaks" va reveni pe micile ecrane pe 17 mai 2017 , cu o continuare de noua episoade regizate de David Lynch si scrise de acesta impreuna cu Mark Frost, care vor fi difuzate in Statele Unite de postul TV Showtime.

"Lumea misterioasa si speciala din Twin Peaks ne trage inapoi catre ea. Suntem foarte nerabdatori. Padurea fie cu voi", au spus David Lynch si Mark Frost intr-o declaratie comuna. Lynch va regiza cele noua episoade si va scrie si produce miniseria alaturi de Mark Frost. Actiunea noii miniserii va avea loc in prezent si va aborda "raspunsuri asteptate de foarte mult timp", potrivit unei declaratii a postului TV Showtime, detinut de CBS Corporation. Filmarile pentru noul show TV vor incepe in 2015 si deocamdata nu se stie daca distributia originala a serialului din anii 1990 va reveni pe micile ecrane.
 



Twin Peaks, unul dintre cele mai misterioase si tulburatoare seriale create vreodata


Atunci cand a fost lansat, in 1990, serialul "Twin Peaks" a avut parte de cronici extrem de elogioase din partea criticilor si a primit 14 nominalizari la premiile Emmy. Episodul-pilot, care a avut o durata de doua ore, a fost productia TV cu cel mai mare rating (22 de puncte de rating) din sezonul 1989-1990 si a fost vizualizat de 33% din totalul telespectatorilor americani. Dupa ce a inceput sa fie difuzat saptamanal, serialul "Twin Peaks" a obtinut cele mai mari cote de audienta pentru televiziunea ABC. Totusi, dupa difuzarea unui punct culminant al intrigii serialului, la jumatatea celui de-al doilea sezon (prezentarea felului in care Laura Palmer a fost asasinata), audienta a inceput sa scada.

 

 

Serialul creat de David Lynch in 1990 si derulat timp de 2 sezoane ( 30 de episoade )este considerat unul din cele mai tulburatoare seriale facute vreodata. Twin Peaks s-a ales cu 14 nominalizari Emmy si a reusit rapid sa atraga milioane de fani. Continua sa fie unul din cele mai apreciate show-uri TV, chiar si la 20 de ani de la lansare, datorita modului in care este prezentata povestea plina de umor bizar si suprarealism. A fost numit deseori drept serialul care a schimbat pentru totdeauna fata televiziunii americane si a declansat un adevarat fenomen cultural la inceputul anilor '90 sau Peaksmania.
 

Twin Peaks este greu de plasat intr-un stil cinematografic:  serialul are elemente horror, parodiaza serialale americane siropoase si are personaje pline de secrete, dar modul in care David Lynch a imbinat toate aceste elemente, a transformat Twin Peaks intr-unul din cele mai fascinante seriale americane din istorie.

 

 

 




Galerie foto


Modifică setările cookies