marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

”Adrian, Adrian!”: Femeia pentru care Rocky ar fi incasat sute de pumni. Cum arata actrita care a dat nastere unui rol fabulos la 38 de ani de la aceasta scena

Talia Shire a facut istorie in franciza Rocky, interpretand rolul Adrian Pennino Balboa, prietena si viitoarea sotie a lui Rocky Balboa. Aceasta a facut parte din distributia primelor cinci parti, insa nu s-a mai putut bucura de final, fiind scoasa din ultimul film.

Adrian, Adrian! : Femeia pentru care Rocky ar fi incasat sute de pumni. Cum arata actrita care a dat nastere unui rol fabulos la 38 de ani de la aceasta scena

Inceput in 1976, franciza Rocky care cuprinde sase parti care au fost lansate pe durata a 30 de ani, a fost desemnat cel mai tare film cu subiect sportiv, succesul avut reflectandu-se si in incasarile pe care le-a strans, cifrele ridicandu-se la peste un miliard de dolari, o suma impresionanta pentru acele vremuri.

 

Productia prezinta povestea unui pugilist fara sperante, care reuseste intr-un final sa ajunga campion mondial, fiecare dintre cele sase parti relatand o parte a unei cariere pline de greutati si de obstacole.

 

Cum era de asteptat, in spatele lui Rocky a existat o femeie, Adrian Pennino Balboa, femeie al carui rol a fost interpretat de Talia Shire, cea care s-a facut cunoscuta dupa ce a jucat-o in The Godfather, pe Connie Corleone.

 

 

Aceasta i-a fost alaturi lui Rocky inca de la inceputul carierei, fiind prezenta in primele cinci parti ale seriei, sfarsitul personajului ei fiind unul neasteptat, mai ales ca nu a mai aparut deloc in ultima parte.

 

”In scenariul original pentru Rocky Balboa (n.r. ultima parte), ea traia. Dar nu mai avea acelasi impact asa ca m-am gandit: Daca ea nu ar mai fi? Asta i-ar distruge inima lui Rocky si l-ar intari si mai tare”, a explicat Sylvester Stallone. 

 

Si Burt Young, cel care a jucat rolul lui Paulie Pennino, fratele Adrian a oferit o explicatie pentru absenta acesteia: ”Intr-un fel am luat parte la aceasta decizie. A fost o pauza de 16 ani intre ultimele doua parti si trebuia sa scriem cumva istoria personajului. Absenta ei a fost mult mai marcanta decat ar fi fost daca ea ar mai fi trait”.

 

Stallone a recunoscut ca scoaterea Taliei din distributie nu a fost deloc usoara. Acesta a povestit momentul in care a fost nevoit sa-i dea aceasta veste: ”A primit cu demnitate. I-am spus: Talia, tu esti cu inima si cu spiritul in acest film, iar asta va face ca filmul sa mearga in continuare. Inima ta ne-a condus inca de la prima productie. Este ceea ce eu numesc Factorul Adrianna”.

 

 

De cealalta parte, Talia Shire a marturisit ca intr-un fel se astepta la acest deznodamant. ”Sylverster mi-a aratat scenariul. Am fost constienta de posibilitatea ca Adrian va disparea la un moment dat. Prezenta mea sau nu in film nu a fost la fel de interesanta ca maniera in care Sylverter avea de gand sa faca acest lucru si sa se obisnuiasca cu ideea. M-am intrebat cum avea sa-l faca pe Rocky sa mai revina in ring”, a declarat aceasta.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies