marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Adevarul din spatele secventelor jucate de Leonardo DiCaprio si Margot Robbie in The Wolf of Wall Street. Ce modificari a suferit actrita de 23 de ani

Ajunsa in atentia publicului din intreaga lume datorita rolului din The Wolf of Wall Street, Margot Robbie a impresionat atat cu talentul, dar si cu frumusetea sa.

Adevarul din spatele secventelor jucate de Leonardo DiCaprio si Margot Robbie in The Wolf of Wall Street. Ce modificari a suferit actrita de 23 de ani

La 23 de ani, australianca a jucat alaturi de Leonardo DiCaprio intr-unul dintre cele mai apreciate si comentate filme din ultima vreme, interpretarea sa fiind apreciata atat pentru calitatile actoricesti, dar si pentru secventele in care a reusit sa fie foarte sexy.


Cu toate ca frumusetea ei a fost recunoscuta inca de la inceput, presa din Statele Unite a comentat cateva dintre scenele in care si-a etalat calitatile fizice, una dintre acestea fiind secventa in care Margot il impinge cu piciorul pe Leonardo DiCaprio.



Despre aceasta scena s-a spus ca s-ar fi folosit tehnologia digitala pentru a-i retusa picioarele actritei, facandu-le sa para mult mai lungi si mai subtiri, chiar daca Margot se pare ca nu ar fi fost de acord cu acest lucru.


Intr-un interviu acordat recent, tanara de 23 de ani a declarat ca este impotriva stereotipurilor de fete perfecte care apar in filme si la televizor. "Atunci cand te uiti la filme, actrita principala este mereu slaba si draguta. S-a format ideea ca trebuie sa arati intr-un anumit fel ca sa poti patrunde in aceasta afacere", a explicat aceasta.



Actrita a marturisit ca producatorii erau hotarati sa-i accentueze si culoarea ochilor prin tehnica digitala, insa au renuntat atunci cand si-au dat seama ca pigmentul albastru al sau este suficient de puternic pentru a crea contrastul necesar. 


Recompensat cu Globul de Aur pentru ,,Cel mai bun actor, intr-o comedie sau musical”, Leonardo DiCaprio interpreteaza magistral rolul controversatului Jordan Belfort, un broker care a trait visul american pana cand acesta s-a transformat in cosmar. A inceput de jos si a avut o ascensiune fulgeratoare, iar lacomia corporatista, succesul in exces si puterea dobandita l-au transformat din broker onest in infractor implicat in scandaluri de coruptie, inselaciune si crime.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies