marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Adevarul despre scenele de nuditate din filme. Ce nu stiai despre scenele fierbinti in care apar vedetele tale preferate

Cu ajutorul calculatorului, vedetele ne "pacalesc" ca le vedem goale si nu ne dam seama care este adevarul pana cand nu apar infrmatii oficiale. "Nu o sa joc niciodata goala intr-o scena de film", a spus Jessica Alba si s-a tinut de cuvant, desi putem jura ca am vazut-o astfel in Machete.

Adevarul despre scenele de nuditate din filme. Ce nu stiai despre scenele fierbinti in care apar vedetele tale preferate

Lindsay Lohan in Machete

 

Intr-un film plin de sex, violenta si expozii, o scena cu Lindsay Lohan goala nu ar mira pe nimeni, pentru ca Lindsay "pare genul acela de fata". Nimic mai gresit! Scena in care ati crezut ca ati vazut-o pe Lindsay Lohan in ipostaze incendiare alaturi de Danny Trejo si inca o femeie a fost realizata cu ajutorul unei dubluri.

 

Si in celelalte scene in care Lindsay apare "goala", s-au folosit imagini generate de calculator.

 

Angelina Jolie in Beowulf

 

In ciuda faptului ca intreg filmul Beowulf este creat pe calculator, regizorul Robert Zemeckis a tinut neaparat ca personajele sa arate ca actorii care le-au dat vocea. Asa ca personajul care are vocea Angelinei Jolie arata exact ca frumoasa actrita.

 

Nu e de mirare ca multi si-au inchipuit ca o vad pe Angelina in toata splendoarea atunci cand Grendel’s Mother, personajul ei, apare goala.  Si acele imagini au tot tot generate pe calculator, spre dezamagirea fanilor Angelinei.

 

Citeste continuarea si vezi imagini pe perfecte.ro



Modifică setările cookies