marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

A facut incasari de sute de milioane in 2011, dar s-a facut de ras cu un record rusinos: Adam Sandler o obtinut 11 nominalizari la Zmeura de Aur

Cand Adam Sandler esueaza, o face in stil mare. Actorul american a reusit un nou record, dupa ce a primit 11 nominalizari la premiile Zmeura de Aur, care parodiaza Oscarul si sunt oferite pentru  cele mai slabe prestatii sau filme din anul ce a trecut.

A facut incasari de sute de milioane in 2011, dar s-a facut de ras cu un record rusinos: Adam Sandler o obtinut 11 nominalizari la Zmeura de Aur

Adam Sandler a reusit sa stranga numarul impresionant de 11 nominalizari ca producator, actor si scenarist, cu 3 filme: Jack and Jill, Just Go With It si Bucky Larson: Born to Be a Star. In acest moment, Sandler detine recordul si este actorul cu cele mai multe nominalizari intr-un singur an la Zmeura de Aur.

Pana acum recordul de nominalizari a fost detinut de Eddie Murphy, cu Norbit, pentru care a fost nominalizat la 5 premii Zmeura de Aur.

Adam Sandler a reusit sa primeasca o nominalizare pentru cel mai slab actor in Just Go With it si Jack and Jill, dar si pentru cea mai slaba actrita, tot in Jack and Jill, in care joaca rolul unui sot si tata familist, a carui viata linistita este data peste cap cand sora sa (tot Adam Sandler) vine in vizita si nu mai pleaca.

In 2011, Adam Sandler a vrut sa isi dea pe spate fanii, dovedind ca se descurca de minune si cu un rol dublu, in comedia Jack and Jill, unde joaca si rolul surorii eroului. Dar actorul de comedie n-a reusit decat sa ii enerveze la culme pe critici, care l-au desfiintat si l-au numit cel mai prost film din cariera lui de pana acum si au numit  "dezgustatoare" scenele in care Sandler apare imbracat in femeie.

 

Desi si-a cucerit fanii cu filme ca Happy Gilmore, Anger Management, Grown Ups, Big Daddy, actorul nu mai este demult pe gustul criticilor, care sunt dezamagiti de filmele sale recente, lipsite de umor de calitate, asa cum obisnuia sa le faca odata.

Sandler s-a aflat pe o lista plina de nume sonore, din care n-au lipsit si laureati ai premiului Oscar. Pentru categoria cel mai slab actor, au mai fost nominalizati, Nick Swardson, Nicolas Cage (Drive Angry, Season of the Witch, Tresspass), Taylor Lautner si Martin Lawrence.

 

 

Nici veteranul Al Pacino n-a fost uitat si a fost taxat pentru rolul secundar din Jack and Jill.

Daca pana acum castigatorii se anuntau in seara dinaintea premiilor Oscar, organizatorii au decis se experimenteze, iar anul acesta vor anunta de 1 aprilie, o zi perfecta pentru astfel de premii.

 

Chiar daca nu mai face demult comediile clasice cu care s-a consacrat, fanii lui Adam Sandler inca se inghesuie sa il vada in salile de cinema. In 2011, Adam Sandler a fost lider de box-office cu Just Go With It, in care a  jucat alaturi de Jennifer Aniston si Brooklyn Decker, si care a facut incasari de 214 milioane de dolari. Jack and Jill a reusit sa stranga 134 de milioane de dolari incasari.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies