marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Acum un an era necunoscuta, azi e cea mai cautata actrita din 2011. Cum a ajuns unul dintre cele mai in voga staruri desi i s-a spus ca nu e prea frumoasa

O roscata focoasa cu mult talent si personalitate a reusit in 2011 sa puna mana pe nu mai putin de 7 roluri principale.

Acum un an era necunoscuta, azi e cea mai cautata actrita din 2011. Cum a ajuns unul dintre cele mai in voga staruri desi i s-a spus ca nu e prea frumoasa

Tutoror le plac povestile cu necunoscuti transformati in actori de succes peste noapte, insa povestea Jessicai Chastain pare desprinsa din filme.


Californianca de 30 de ani, absolventa a celebrului Institut de Muzica si Arte Juilliard din New York a luat cu asalt marele ecran in 2011 cu 7 filme in care apare alaturi de actori de senzatie ca Brad Pitt, Al Pacino, Ralph Fiennes, Vanessa Redgrave si pregateste alte 4 filme pentru 2012.


2 din filmele deja lansate in acest an in SUA, Tree of Life si The Help au devenit succese imediate, primul a luat chiar marele premiu la Festivalul de la Cannes iar criticii nu au mai contenit cu laude la adresa actritei.


Pana in 2010 se lauda cu aparitii episodice in seriale mai mult sau mai putin cunoscute, insa in aceasta luna isi promoveaza 5 pelicule. Dupa ce a fost nevasta lui Brad Pitt in Tree of Life a lui Terrence Malick si a facut parte din distributia feminina alaturi de Emma Stone in drama istorica de mare succes  The Help, actrita care danseaza de la 13 ani a fost  personal  aleasa de Al Pacino pentru rolul lui Salome in reinterpretarea piesei controversate si interzise a lui Oscar Wilde. Filmul Wilde Salome regizat de Al Pacino se va lansa in aceasta toamna.

 


"Primul lucru pe care Al Pacino mi l-a zis a fost <De ce ar trebui sa te cunosc> iar al doilea< Vreau sa te vad dansand>" a povestit actrita intr-un interviu in The Guardian. "M-am ridicat imediat si am inceput sa dansez fara muzica. Cand esti pe o scena cu Al Pacino toata lumea vrea sa te vada. Asa am inceput sa obtin auditii pentru filme."

Acum 2 ani insa nimeni nu stia ce sa faca cu ea: " Imi spuneau ca nu sunt moderna si actuala si ca Los Angeles-ul e plin de blonde frumoase, inalte si bronzate" povesteste actrita.


Jessica Chastain  isi va lansa in octombrie drama Texas Killing Fields in care joaca rolul unui detectiv alaturi de Sam Worthington care incearca sa prinda un criminal sadic din Texas. Alaturi de Sam Worthington mai joaca si in thrillerul cu spioni The Debt unde interpreteaza varianta mai tanara a personajului lui Helen Mirren.



La inceputul lui 2012, ajunge in cinematografe alaturi de Ralph Fiennes, Gerard Butler si Vanessa Redgrave in drama Coriolanus - adaptare moderna a piesei cu acelasi titlu a lui William Shakespeare.


La  1.63 m, Jessica Chastain se considera o persoana timida, deloc moderna, insa pregatita sa ajunga pe lista actritelor de lux. Presa a numit-o imediat "cea mai cautata actrita din 2011" dupa ce rolurile au inceput sa curga pentru ea.  In urma cu o zi studiorile Universal au anuntat ca roscata a mai pus mana pe un mult ravnit rol - va juca unul din personajele feminine din SF-ul Horizons alaturi de Tom Cruise.  Filmul este unul care va varsa bani grei iar Jessica s-a batut pentru el cu Olivia Wilde, Noomi Rapace, Brit Marling si Olga Kurylenko.


Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies