marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actritele pana in 30 de ani care domina Hollywood-ul: Emma Stone, Mila Kunis si Jennifer Lawrence aduc cei mai multi bani inapoi studiourilor  

Trei actrite sub 30 de ani conduc lista alcatuita de Forbes a celor mai valorosi actori, starurile care aduc inapoi cei mai mult bani studiourilor. Astfel, Emma Stone este cea mai profitabila vedeta, scrie The Guardian.

Actritele pana in 30 de ani care domina Hollywood-ul: Emma Stone, Mila Kunis si Jennifer Lawrence aduc cei mai multi bani inapoi studiourilor



Emma Stone,
care a aparut in The Amazing Spider-Man, a fost numita cea mai valoroasa actrita din lume. Pentru fiecare dolar primit, actrita aduce inapoi studioului circa 80 de dolari.Pe locul doi se afla Mila Kunis, care a avut succes cu comedia Ted si super productia Oz, The Great and The Powerful. Actrita produce pentru fiecare dolar primit aproximativ 68.70 de dolari.

 

 



Jennifer Lawrence,
protagonista seriei The Hunger Games, ocupa locul 3. Pentru fiecare dolar primit, ea returneaza studioului 68.60 de dolari. Actrita de 23 de ani a primit din partea Associated Press titlul de Entertainer of The Year in 2013.

Primele pozitii au fost ocupate numai de femei, Natalie Portman fiind pe pozitia a patra. Cel mai profitabil actor ramane Dwayne Johnson, care obtine un profit de 31 de dolari per fiecare dolar primit.



Analiza celor de la Forbesc reflecta faptul ca, desi actorii celebri si cu o cariera indelungata primesc cele mai mari onorarii, tinerele staruri sunt cele care triumfa in box-office. Cei mai bine platiti actori din lume raman Robert Downey Jr (75 de milioane de $), Channing Tatum (60 de milioane de dolari) si Hugh Jackman (55 de milioane de dolari).

La polul opus, Adam Sandler a fost numit actorul cu cel mai exagerat salariu, in raport cu incasarile pe care le aduce. Astfel, pentru fiecare dolar primit el aduce inapoi un profit de doar 3.4 dolari.

 

Topul celor mai valorosi actori, conform Forbes

1. Emma Stone (80.70 $ per 1 $)
2. Mila Kunis (68.70 $ per 1$)
3. Jennifer Lawrence (68.60$ per 1$)
4. Natalie Portman (31.30 $per 1$)
5. The Rock (31.10 $per 1$)
6. Daniel Craig (25.60 $per 1$)
7. Russell Crowe (25.60 $per 1$)
8. Kristen Stewart (25$ per 1$)
9. Robert Pattinson (23.50$ per 1$)
10. Taylor Lautner (21.40 $ per 1$)

 

Sursa foto: Getty


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies