marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

A invins cancerul, are un baiat de 20 de ani si a fost numita cea mai dorita femeie din lume in 2012. Citeste povestea actritei Sofia Vergara

Sofia Vergara, seducatoarea actrita din serialul de comedie Modern Family, ocupa primul loc in topul 99 al celor mai dezirabile femei din 2012, realizat de AskMen.com.

A invins cancerul, are un baiat de 20 de ani si a fost numita cea mai dorita femeie din lume in 2012. Citeste povestea actritei Sofia Vergara

GALERIE FOTO:15 IMAGINI CU DIN CARIERA SOFIEI VERGARA!

Actrita de 39 de ani este nascuta in Columbia si a reusit sa bata nume grele ca Olivia Wilde, Natalie Portman sau Scarlett Johansson intr-un clasament unde peste un milion de barbati au votat.


Sofia Vergara s-a nascut pe 10 iulie 1972, in Barranquilla, Columbia si s-a maritat de la 18 ani cu iubitul ei din copilarie cu care si un fiu Manolo pe care l-a nascut la 20 de ani. A renuntat la studii pentru a-si intretine familia dupa o casatorie de doar doi ani.


Si-a inceput cariera de model in anii '90 si a debutat la TV ca prezentoarea unei emisiuni de turism. Nominalizata la 2 Globuri de Aur, actrita a devenit populara cu serialul de comedie Modern Family unde a inceput sa joace din 2009. In film actrita joaca rolul nevestei lui Ed O'Neill - celebru pentru rolul lui Al Bundy din "Married with children".

La 23 de ani a fost diagnosticata cu cancer tiroidian, insa a reusit sa invinga boala dupa un tratament indelungat. In 2007 a fost aleasa de “The Hollywood Reporter” si de “Billboard”, ca fiind una dintre cele mai puternice 25 de femei de origine hispanica din entertainment. Cu 3 ani in urma si-a lansat propria linie vestimentara “Vergara by Sofia”.

Vergara a jucat in serialele ABC “Hot Properties” si “The Knights of Prosperity”, dar si “Dirty Sexy Money”, unde a avut un rol episodic. Iar in 2007 Sofia a fost distribuita in serialul “Amas de Casa Desesperadas”, varianta columbiana a celebrului serial american “Desperate Housewives”.

Pe marele ecran a debutat in “Big Trouble” (2002), alaturi de Tim Allen si Rene Russo. Apoi, au urmat roluri in filme ca “Chasing Papi” (2003), “Soul Plane” (2004), “Lords of Dogtown” (2005), “Four Brothers” (2005) sau “Madea Goes to Jail” (2009) si New Year's Eve ( 2011).

Sofia Vergara a purtat la gala Globurilor de Aur din acest an bijuterii marca Harry Winston in valoare de 5 milioane de dolari.

Sursa foto:Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies