marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actrita Robin Wright a pus capat logodnei sale cu Ben Foster: motivul pentru care actrita din House of Cards a luat aceasta decizie

Actrita americana Robin Wright s-a despartit de iubitul ei, actorul Ben Foster, cu care s-a logodit in urma cu zece luni, informeaza Mediafax.ro
Actrita Robin Wright a pus capat logodnei sale cu Ben Foster: motivul pentru care actrita din House of Cards a luat aceasta decizie

In ianuarie, Robin Wright, in varsta de 48 de ani, a anuntat ca se logodise cu Ben Foster şi a aratat presei noul ei inel de logodna, la o expozitie dedicata creatoarei de moda Diane von Furstenberg, la Los Angeles, informeaza contactmusic.com.

 

Potrivit tabloidului Us Weekly, Robin Wright a fost aceea care a decis sa se desparta de logodicul ei, care este cu zece ani mai tanar decat ea. "S-au logodit de Craciun, dar apoi, programele lor de lucru au fost diferite, iar ea a inteles ca nu fusese o decizie buna", a declarat o sursa.

 

 

 

 

Robin Wright filmeaza in prezent pentru al treilea sezon al serialului "House of Cards", produs de platforma online Netflix, in orasul Boston. in weekend, actrita calatoreşte cu avionul la Los Angeles, pentru a fi alaturi de copiii ei, Dylan, in varsta de 23 de ani, si Hopper Jack, in varsta de 21 de ani, pe care ii are cu fostul ei sot, Sean Penn.

 

In aceasta perioada, Ben Foster joaca in noul spectacol de teatru "A Streetcar Named Desire", pus in scena de Benedict Andrews, la Londra. "Distanta era pur şi simplu prea mare", a adaugat o alta sursa. "Ben era cam imatur. Ea nu mai putea sa il suporte astfel", a precizat sursa citata.

 

Robin Wright si Ben Foster au devenit apropiati in 2011 in timpul filmarilor pentru lungmetrajul "Rampart" şi au decis sa formeze un cuplu la inceputul anului 2012. Aceasta ar fi fost cea de-a treia casatorie pentru Robin Wright, care a fost casatorita cu Sean Penn vreme de 14 ani şi cu actorul Dane Witherspoon din 1986 pana in 1988. De asemenea, aceasta ar fi fost prima casatorie pentru Ben Foster.

 

Sursa: Mediafax.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies