marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actrita pe care ai vazut-o de zeci de ori in Home Alone 3, dar nu stiai cine e. Cariera lui Scarlett Johansson in 15 imagini

Desemnata una dintre cele mai sexy actrite ale momentului, vedeta de 30 de ani  isi aduce aminte cu placere de unul din primele ei roluri importante.

Actrita pe care ai vazut-o de zeci de ori in Home Alone 3, dar nu stiai cine e. Cariera lui Scarlett Johansson in 15 imagini

GALERIE FOTO 20 de imagini din cariera lui Scarlett Johansson

 

La trei ani dupa prima aparitie intr-un film, in productia North, frumoasa actrita a cunoscut succesul datorita rolului din Home Alone 3 (1993), a treia parte din celebra serie cu copilul nazdravan care a bucurat generatii cu aventurile sale.


Scarlett Johansson
, pe atunci o fata in varsta de 13 ani, a jucat rolul lui Molly Pruitt, sora mai mare a lui Alex Pruitt. Acesta a fost primul mare rol pentru Scarlett, care apoi a avut o cariera impresionanta. Atunci a jucat alaturi de Alex D. Linz, Olek Krupa, Rya Kihlstedt.

Din acel moment, actrita care acum are 27 de ani s-a aflat in distributia mai multor filme, cele mai cunoscute fiind Girl with a Pearl Earring, The Nanny Diaries, Vicky Cristina Barcelona, Iron Man 2, ultimul fiind The Avengers. Productia i-a adus impreuna pe cei mai celebri eroi Marvel: Iron Man, Thor, Captain America,  Hulk si pe actorii Robert Downey Jr, Chris Hemsworth, Chris Evans, Scarlett Johansson, Gwyneth Paltrow, Jeremy Renner, Mark Ruffallo, Samuel L. Jackson.

 

Filmul a vandut un record de 26 de milioane de bilete in SUA in week-end-ul lansarii, mai mult decat toata populatia Romaniei. Succesul productiei The Avengers a depasit granitele Statelor Unite: filmul a inregistrat incasari totale de 641,8 mil de dolari la nivel international si inca nu s-a lansat in Japonia unde este cunoscuta pasiunea pentru benzile desenate (aici se va lansa pe 14 august).

 


Scarlett Ingrid Johansson s-a nascut pe 22 noiembrie 1984 in New York, SUA. Mama ei este de origine poloneza, iar tatal ei de origine daneza si are un frate geaman, Hunter, nascut la trei minute dupa ea. A crescut intr-o familie linistita cu venituri mici si impinsa de mama ei a facut Scoala de teatru din Manhattan pe care a terminat-o in 2002.

 

In 2009, si-a facut debutul pe Broadway jucand rolul lui Catherine Carbone in drama “A View From The Bridge”. Are 4 nominalizari la Globurile de Aur si este apreciata pentru colaborarea ei cu Woody Allen.

 

Scarlett este considerata un “inegalabil sex simbol” de catre Chanel, si apare in mod regulat in top 10 al “Celor mai sexy femei din lume”. In noiembrie 2006 a fost numita “Cea mai sexy femeie in viata” de catre revista Esquire.


Este ambasador global pentru ajutarea si dezvoltarea agentiei Oxfam, agentie care ofera solutii pentru saracie. A fost casatorita cu actorul Ryan Reynolds in perioada 2008-2010. A avut relatii cu Sean Penn si Joseph Gordon-Levitt iar in 2011 a fost implicat intr-un scandal urias dupa ce o serie de fotografii nud ale ei au fost furate de pe telefonul mobil si postate pe internet.

Scarlett Johansson a reusit in ultimul an sa isi arate versatilitatea, demonstrand ca este capabila sa faca si filme cu super eroi, de box-office, cat si filme independente si de arta ca Under the Skin, unde i-a uimit pe critici. Filmul a fost pus pe lista celor mai bune din 2014, iar interpretarea ei este deosebita, scriu criticii.

 

 

Hitchcock  este un film asteptat de toti cinefilii, in care joaca alaturi de Anthony Hopkins si Jessica Biel. Filmul regizat de Sacha Gervasi va relata experientele traite de Hitchcok in timpul filmarilor pentru thrillerul "Psycho" la sfarsitul anilor '50.

Scenariul este semnat de John McLaughlin, iar producatorii sunt Ivan Reitman, Joe Medjuck si Tom Pollack, prin Montecito Picture Company, alaturi de Tom Thayer. Anthony Hopkins e Hitchock, Helen Mirren este nevasta sa Alma Reville, James D'Arcy e Anthony Perkins, iar Scarlett Johansson e Janet Leigh.

 

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies