marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actrita Natalia Tena din franciza "Harry Potter" vine in Romania la Comic Con 2014

Actrita Natalia Tena, care a interpretat rolul Nymphadorei Tonks in franciza "Harry Potter", va participa la cea de-a doua editie a East European Comic Con, un eveniment care se va desfasura in perioada 9-11 mai, in Bucuresti.

Actrita Natalia Tena din franciza Harry Potter vine in Romania la Comic Con 2014


 

Natalia Tena este actrita care a interpretat rolul Nymphadorei Tonks in filmele "Harry Potter si Ordinul Phoenix/ Harry Potter and the Order of the Phoenix", "Harry Potter si Printul Semipur/ Harry Potter and the Half-Blood Prince", "Harry Potter si Talismanele Mortii. Partea 1/ Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1" si "Harry Potter si Talismanele Mortii. Partea 2/ Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2".

 

 


Nymphadora Tonks este o vrajitoare care face parte din ordinul Phoenix si impreuna cu sotul sau, Remus Lupin, il ajuta pe Harry Potter in lupta sa impotriva Devoratorilor Mortii si a lui Voldemort.

 

In prezent, Natalia o interpreteaza pe Osha in serialul de televiziune "Urzeala tronurilor/ Game of Thornes", o salbatica de la nord de zid, care are grija de Bran si Rickon Stark alaturi de Hodor.

 

 


De asemenea, Natalia interpreteaza rolul Tanyei din serialul "The Ambassadors", iar in acest an va aparea si in alte productii cinematografice, precum "10.000 km", "SuperBob" si "Residue".

 

 


Natalia Tena va participa in calitate de invitat de onoare la East European Comic Con, alaturi de actorul Jason Momoa, interpretul lui Khal Drogo din serialul de televiziune "Urzeala tronurilor/ Game of Thornes", si Sebastian Roché, actorul care l-a jucat pe Balthazar in "Supernatural". Actorii invitati vor participa la "Panels" si vor raspunde intrebarilor adresate de catre fanii lor. In plus, separat, vor exista sesiuni speciale de autografe si fotografii.
A doua editie a evenimentului East European Comic Con va avea loc la Romexpo, in perioada 9-11 mai.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies