marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actrita Liv Tyler este insarcinata cu al doilea copil

Actrita americana Liv Tyler este insarcinata cu al doilea sau copil, iar informatia apare dupa ce vedeta a recunoscut public ca are o relatie cu jucatorul de fotbal Dave Gardner, potrivit contactmusic.com.

Actrita Liv Tyler este insarcinata cu al doilea copil

Actrita americana, in varsta de 37 de ani, este insarcinata cu cel de-al doilea copil, iar tatal este noul iubit al vedetei, jucatorul de fotbal Dave Gardner. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul fotomodelului Kate Moss.


Liv Tyler a fost fotografiata in New York, miercuri, iar imaginile o arata incercand sa-si ascunda sarcina deja vizibila. Reprezentantii actritei nu au confirmat deocamdata informatia. Vedeta mai are un fiu, Milo William Langdon, in varsta de noua ani, din casnicia cu Royston Langdon, de care a divortat in 2009, dupa sase ani de mariaj. Noul sau iubit, David Gardner, a fost casatorit cu actrita britanica Davinia Taylor, de care a divortat in 2010.

 

 

 

Liv Tyler este fiica solistului formatiei Aerosmith, Steven Tyler, si a fostului model Bebe Buell. Ea a debutat in industria de divertisment in 1991, printr-un contract cu firma Polaroid, iar primul sau rol a fost in 1994, in filmul "Dincolo de tacere/ Silent Fall". Rolul care i-a adus celebritatea este cel al printesei elfilor Arwen din trilogia "Stapanul inelelor". Liv Tyler joaca si in serialul "Cei ramasi/ The Leftovers", alaturi de Justin Theroux.

 

Sursa: Mediafax.ro
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies