marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actrita Kristen Bell a nascut o fetita: modul inedit prin care sotul ei, Dax Sherpard, a facut anuntul

Actrita americana Kristen Bell, casatorita cu actorul si scenaristul Dax Shepard, a nascut o fetita, care a primit numele Delta, informeaza dailymail.co.uk.

Actrita Kristen Bell a nascut o fetita: modul inedit prin care sotul ei, Dax Sherpard, a facut anuntul

"'Delta Bell Shepard este aici", a anuntat, vineri noaptea, Dax Shepard, pe contul sau de Twitter. "Nu seamana nici cu Kristen si nici cu mine, dar o vom pastra oricum", a glumit acesta. Potrivit dailymail.co.uk, Delta este un nume mai putin obisnuit, fiind preluat din limba greaca, in care inseamna "gura de varsare a unui rau".

 

Kristen Bell, in varsta de 34 de ani, si Dax Shepard, in varsta de 39 de ani, mai au o impreuna o fiica, Lincoln, nascuta in martie 2013. Kristen Bell si Dax Shepard s-au casatorit in octombrie 2010, la New York, dupa o relatie de trei ani.

 

 

 

 

Actrita americana Kristen Bell, nascuta in 1980, a jucat rolul principal in "Impuls ucigas/ Pulse" (2008), de Jim Sonzero, un remake dupa un film horror japonez. In anul 2007, s-a alaturat distributiei serialului "Eroii/ Heroes", interpretand personajul Elle Bishop, care putea sa controleze electricitatea. A jucat, de asemenea, rolul principal in comediile de succes "Inselat de Sarah Marshall/ Forgetting Sarah Marshall" si "Amor la Roma/ When in Rome", in acesta din urma alaturi de actualul ei sot. Recent, a interpretat rolul unei tinere care incearca sa rezolve un misterios caz de crima in filmul "Veronica Mars" (2014), de Rob Thomas.

Sursa: Mediafax.ro

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies