marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Elizabeth Pena, una dintre cele mai prolifice actrite hispanice, a murit la varsta de 55 de ani

Actrita americana Elizabeth Pena, aparuta recent ca invitata speciala in cadrul serialului de comedie "O familie moderna", a murit la varsta de 55 de ani, la spitalul Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles, iar cauza mortii nu a fost deocamdata data publicitatii.

Elizabeth Pena, una dintre cele mai prolifice actrite hispanice, a murit la varsta de 55 de ani


Actrita Elizabeth Pena a jucat in roluri secundare in multe productii de-a lungul anilor 1980 si 1990, iar recent a aparut ca invitata speciala in cadrul serialului de comedie "O familie moderna/ Modern family", unde a interpretat-o pe Pilar, mama personajului Gloria, jucat de Sofia Vergara, informeaza contactmusic.com.

 

 


Pena, cunoscuta pentru aparitia in filme ca "Scara lui Iacob/ Jacob's Ladder", din 1990, si "la Bamba", din 1987, s-a nascut in 1959, la New Jersey, intr-o familie de imigranti cubanezi. A avut o cariera de aproximativ 40 de ani, dupa ce a debutat in teatru la New York, in adolescenta, reusind apoi sa obtina un rol in filmul din 1979 despre imigrantii cubanezi care cauta o viata mai buna in Statele Unite ale Americii, intitulat "El super".

 

 


Spre sfarsitul anilor 1980, Pena a jucat in serialul TV "I married Dora", alaturi de Juliette Lewis, iar in anii 1990 a jucat in filme ca "Blue Steel", "Ora de varf" si "Prieteni de departe". De asemenea, si-a imprumutat vocea pentru o serie de personaje din filme de animatie. La inceputul acestui an, Elizabeth Pena, care are doi copii, a jucat in primul sezon al serialului "Matador", difuzat de reteaua de televiziune destinata comunitatii latino din Statele Unite ale Americii, El Rey Network.

 

Sursa: Mediafax.ro
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies