marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actrita cu voce de fetita: lua droguri de la 12 ani iar faima a fost la un pas sa o ucida. Cum s-a schimbat un star marginalizat de Hollywood

Marginalizata de Hollywood, chinuita in clinici de dezintoxicare dupa abuzul de medicamente si droguri, o viata agitata, teama de batranete, 4 operatii estetice terminate prost si peste toate acestea lupta cu o boala nemilioasa  - cancerul de piele. Pare un scenariu demn de o drama de Oscar, insa este viata lui Melanie Griffith.

Actrita cu voce de fetita: lua droguri de la 12 ani iar faima a fost la un pas sa o ucida. Cum s-a schimbat un star marginalizat de Hollywood


CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Ne-a incantat in anii '80 si `90 cu filmele sale, a primit o nominalizare la Oscar si un Glob de Aur pentru Working Girl, insa celebritatea a fost la un pas sa o omoare nu de putine ori. Acum 2 zile actrita in varsta de 54 de ani si-a facut aparitia alaturi de sotul ei Antonio Banderas la Festivalul de Film de la Toronto si la ALMA Awards din Los Angeles unde a atras toata atentia.

Daca in ultimii ani, actrita i-a obisnuit pe fani si ziaristi cu imagini socante, acum Melanie a aratat fabulos si etern indragostita de omul care i-a ramas alaturi timp de 15 ani in care s-a batut cu boala si abuzul de droguri.


Femeia cu voce de fetita cum a fost poreclita de tabloidele americane Melanie a fost puternic afectata de mica de divortul parintilor ei modelul Tippi Hedren si actorul Peter Griffith. La 14 ani, Mel era deja un model cunoscut, se intalnea cu un barbat cu 8 ani mai mare - actorul Don Johnson cu care s-a maritat la 19 ani (1976) si de care a divortat cateva luni mai tarziu. Actrita Tatum O'Neal a dezvaluit intr-o autobiografie in 2004 ca Melanie Griffith a  participat la orgii cu droguri si bautura de la 12 ani.

Melanie in anii '80

Drogurile si bautura i-au condimentat viata periculoasa si nu pareau sa-i afecteze pe moment cariera de actrita in plina ascensiune. A jucat un rol de star porno in Body Double (1984) regizat de Brian de Palma si a fost aclamata pentru rolul din Something Wild al lui Jonathan Demm.

Melanie Griffith a fost recompensata cu Globul de Aur si nominalizata la Oscar pentru rolul din "O femeie face cariera/ Working Girl", pelicula in care a jucat alaturi de Harrison Ford. Actrita a mai jucat in productii precum, "Night Moves" (1975),  "O viata ca-n filme/ Shining Through", cu Michael Douglas si "Nobody's Fool" (1994).


Dupa trei casnicii esuate (doua cu Don Johnson, una cu Steven Bauer), Griffith si-a gasit fericirea alaturi de cuceritorul Antonio Banderas cu care s-a maritat in 1996. Cu toate acestea, nu a reusit sa treaca peste dependenta de droguri si de alcool. In anul 2000 a fost internata intr-o clinica de reabilitare si din nou in august 2009. In acelasi an a fost operata de cancer de piele.

Melanie ( 9 ani) alaturi de mama ei

Si cum sa imbatranesti la Hollywood este o drama in sine, actrita nu a putut suporta ca frumusetea trece asa ca si-a "aranjat" de-alungul anilor ochii, buzele, nasul si sanii cu operatii estetice devenite legenda la capitolul dezastre. A oprit-o Antonio Banderas din autodistrugere: “Dorinta pasionala pentru frumuste e un lucru teribil. I-am interzis sa mai aiba vreo operatie estetica. E ceva cu care am fost amandoi de-acord pentru binele casatoriei noastre" declara acesta care ii acuza si pe producatorii de la Hollywood ca au marginalizat-o pe Melanie din cauza problemelor cu bautura si drogurile.

Are 3 copii ( cate unul din fiecare casatorie), fumeaza din adolescenta iar in 2012 isi va lansa 2 filme - drama "Yellow" cu Sienna Miller si Ray Liotta si o alta drama romantica "At 2:15". Fanii visea ca actrita va avea o revenire in stil Mickey Rourke.

 


Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies