marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actrita cu cei mai vazuti sani de pe planeta a facut 36 de ani. Vezi care sunt cele mai memorabile scene ale ei

Cea mai tanara actrita nominalizata de 4 ori la Oscar a implinit in aceasta saptamana 36 de ani iar in ultimul deceniul a fermecat Hollywoodul si milioane de fani cu scene savuroase. Nu degeaba a fost numita actrita de Oscar cu cele mai multe scene nud in ultimii ani. Iata cateva dintre cele mai memorabile aparitii ale lui Kate Winslet premiata cu un Emmy in aceasta toamna.

Actrita cu cei mai vazuti sani de pe planeta a facut 36 de ani. Vezi care sunt cele mai memorabile scene ale ei

CLICK AICI PENTRU SLIDE SHOW


Detine recordul de a fi cea mai tanara actrita care a primit patru nominalizari la Premiile Oscar inainte de a implini 30 de ani pentru rolurile din "Ratiune si simtire", "Titanic", "Iris" si "Eternal Sunshine of the Spotless Mind" si se poate lauda ca are cei mai vazuti sani de pe planeta.


"Urasc (scenele de nuditate, n.r.)! Totusi, sa nu fiu inteleasa gresit, pur si simplu merg inainte si spun «Oh, la dracu', hai s-o facem» si pac!.Daca te plangi de aceste scene sau le taraganezi, nu vor disparea pur si simplu. Este un lucru profund bizar",a declarat actrita care a primit un Oscar in 2008 pentru The Reader.


Scena in care Leonardo DiCaprio ii schiteaza portretul in Titanic si in care poarta doar celebrul colier la gat  e una iconica pentru cinematografia moderna. Nu e insa deloc singulara in cariera lui Winslet. La “doar” 36 de ani, britanica numita de presa The English Rose (Trandafirul Englez) si  aleasa de revista People in topul celor mai frumosi 50 de oameni din lume are deja o serie interminabila de filme in care si-a dezgolit trupul (Heavenly Creatures, Holy Smoke, Quills, Iris) si cu care a reusit sa-i impresioneze per critici. Cel mai recent succes notat cu Oscar a fost The Reader (2008), iar 4 din cele 6 nominalizari la Oscar din portofoliul ei apartin unor interpretari de personaje care se si dezbraca.

Casatorita de 2 ori cu regizorii Jim Threapleton  si Sam Mendes, Kate a primit acum o luna un Emmy pentru cea mai buna actrita cu miniseria HBO Mildred Pierce. Remarcata la varsta de 11 ani, cand a aparut intr-o reclama la cereale pentru copii si in urma careia incepe sa ia lectii de actorie actrita nu s-a sfiit sa apara in scene nud inca de la 17 ani.


Kate pe care o puteti vedea in aceste zile in cinematografe, in thrillerul Contagion arata de nerecunoscut pe coperta revistei Harper’s Bazaar. Actrita ( are 2 copii) a declarat ca despartirea de Sam Mendes a afectat-o foarte mult insa se pare ca are deja o noua relatie cu nepotul miliardarului Richard Branson.


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies