marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actrita care si-a distrus corpul: frumusica din American Pie, aparitie neinspirata. De ce nu ar fi trebuit sa imbrace o rochie atat de mulata

Desi nu are o silueta de invidiat, fiind mult mai slaba decat ar trebui, Tara Reid nu renunta la ideea de a purta rochii scurte si mulate. Devenita cunoscuta pentru rolul din American Pie, unde seducea cu frumusetea ei, actrita nu a mai revenit niciodata la forma fizica de atunci.

Actrita care si-a distrus corpul: frumusica din American Pie, aparitie neinspirata. De ce nu ar fi trebuit sa imbrace o rochie atat de mulata

Asa s-a intamplat si la cel mai recent eveniment la care a participat, 4th Streamy Awards in Beverly Hills. Actrita de 38 de ani a purtat o rochie scurta si strampta, fara bretele, de culoare neagra, cu insertii de material alb, la care a accesorizat o pereche de sandale rosii.

 

Si de aceasta data, chiar daca a vrut sa fie sexy, Tara Reid nu a reusit decat sa-si scoata in evidenta corpul mult prea slab si osos.


 

Vedeta inca de mica, Tara Ried a avut o viata destul de zbuciumata. De-a lungul timpului, Tara si-a creat o reputatie de petrecareata, iar paparazzi au suprins-o adesea in ipostaze jenante, in diverse cluburi de fite. Dupa mai multe relatii esuate, Tara s-a refugiat in petreceri si alcool, lucru care i-a dat viata si sanatatea peste cap.

 

Totul a culimat cu operatiile estetice nereusite pe care si le-a facut in 2006. Si-a facut liposuctie, si-a modificat sanii, iar rezultatul a fost horror. Tara a intrat in depresie. La sfarsitul lui 2008 s-a internat de buna-voie intr-o clinica de reabilitare din Malibu.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies