marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actrita Audrey Tautou va fi gazda ceremoniilor oficiale la Festivalul de Film de la Cannes 2013

Actrita franceza Audrey Tautou a fost aleasa pentru a prezenta gala de deschidere si cea de inchidere de la cea de-a 66-a editie a Festivalului de Film de la Cannes, care se va desfasura in perioada 15 - 26 mai, au anuntat, luni, organizatorii evenimentului, citati de AFP.

Actrita Audrey Tautou va fi gazda ceremoniilor oficiale la Festivalul de Film de la Cannes 2013


Audrey Tautou se afla si pe afisul filmului "L'Ecume des jours", de Michel Gondry, alaturi de Romain Duris. Acest film va fi lansat oficial pe 24 aprilie.

Ceremonia de deschidere a celei de-a 66-a editii a Festivalului de Film de la Cannes, al carui juriu va fi prezidat de Steven Spielberg, va avea loc pe 15 mai, incepand de la ora locala 19.15 (20.15 ora Romaniei, n.r.). Ceremonia de inchidere a festivalului va avea loc pe 26 mai, incepand de la ora locala 19.00 (20.00, ora Romaniei, n.r.).

Audrey Tautou ii succede in rolul de gazda a ceremoniilor de la Cannes actritei franceze Bérénice Béjo, care a prezentat evenimentul in 2012.

Audrey Tautou, in varsta de 36 de ani, si-a castigat faima in 2002, dupa aparitia in filmul francez "Amelie", dar, in afara de lungmetrajul "Codul lui Da Vinci", lansat in 2006, ea nu a mai aparut in alte productii cu bugete impresionante.

Nominalizata de doua ori la premiile BAFTA, pentru rolurile din "Amelie" (2001) si "Coco avant Chanel" (2009), actrita a fost recompensata cu un premiu César in 2000, pentru rolul din "Vénus beauté (institut)".

 

Sursa foto: Getty

Sursa: Mediafax.ro

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies