marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actrita Amber Heard, data in judecata de producatorii filmului ”London Fields” pentru 10 milioane de dolari

Actrita Amber Heard a fost data in judecata de producatorii filmului ”London Fields” si ii sunt cerute daune de 10 milioane de dolari, pentru ”conspiratie” si nerespectarea obligatiilor de promovare a peliculei, scrie The Guardian.
Actrita Amber Heard, data in judecata de producatorii filmului London Fields pentru 10 milioane de dolari

In acest proces, Heard, care interpreteaza in film rolul Nicola Six in adaptarea romanului aparut in 1989 al lui Martin Amis, este acuzata ca nu a respectat contractul.


Amber Heard este un medium care isi vede propria moarte. In lungmetraj mai apar Billy Bob Thornton si Jim Sturgess, dar si Johnny Depp, fostul sot al actritei.


”London Fields” trebuia sa fie lansat la Festivalul de Film de la Toronto de anul trecut, insa a fost scos din lineup-ul evenimentului, dupa ce regizorul Matthew Cullen a dat in judecata producatorii pentru frauda, sustinand ca au promovat filmul folosindu-se de numele lui, desi versiunea pe care voiau sa o lanseze nu avea nicio legatura cu el.

In procesul intentat de regizor producatorului Christopher Hanley si celorlalti membri ai echipei se arata ca au fost introduse mai multe elemente care nu tineau de viziunea sa cinematografica.


In dosarul procesului intentat lui Amber Heard, deschis la o curte de justitie din Los Angeles, se sustine ca este vorba despre o ”conspiratie”, iar ”campania ei impotriva filmului si bresele contractuale au daunat filmului”. Intre alte acuzatii, actrita a incalcat obligatiile de confidentialitate.
 
Filmul a fost criticat de presa de specialitate, iar The Guardian il numeste ”ingrozitor de prost”.
 



Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies