marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actorul roman, Sebastian Stan este fiul lui Sigourney Weaver in Political Animals

De la Gossip Girl, actorul de origine romana, Sebastian Stan trece la o mini serie unde va juca rolul fiului lui Sigourney Weaver.

Actorul roman, Sebastian Stan este fiul lui Sigourney Weaver in Political Animals

Miniseria "Political Animals", produs de reteaua USA Network reprezinta debutul lui Sigourney Weaver in seriale. Actorul nascut in Constanta, Sebastian Stan (28 de ani) va interpreta rolul lui T.J. unul din baietii gemeni ai lui Sigourney Weaver.


Actrita americana va interpreta rolul Elaine Barrish, o fosta prima doamna a Statelor Unite, divortata, devenita ulterior secretar de stat, care se dedica trup si suflet profesiei, dupa destramarea casatoriei sale si dupa ce a pierdut cursa pentru nominalizarea la alegerile prezidentiale.


Actorul James Wolk, cunoscut pentru rolurile din serialele "Lone Star" si "Finaluri fericite/ Happy Endings", va interpreta rolul lui Doug, fiul personajului jucat de Weaver si totodata seful ei de campanie electorala. Sebastian Stan  il va interpreta pe fratele acestuia, un tanar care se lupta cu dependenta de droguri. Actrita Brittany Ishibashi, cunoscuta pentru rolurile din serialele "Parenthood" si "The Mentalist", va fi logodnica lui Doug.


Aceasta miniserie de televiziune va fi regizata de Greg Berlanti si va avea o durata totala de sase ore. Seria va avea premiera pe micile ecrane nord-americane in vara acestui an.



Modifică setările cookies