marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actorul Robert Downey Jr. a fost gratiat intr-un caz de posesie de droguri. Actorul a facut inchisoare in acest caz

Actorul american Robert Downey Jr. a fost gratiat joi de guvernatorul Californiei pentru fapte de posesie de droguri datand din 1996, pentru care starul hollywoodian a facut inchisoare, relateaza AFP.

Actorul Robert Downey Jr. a fost gratiat intr-un caz de posesie de droguri. Actorul a facut inchisoare in acest caz

"El si-a platit greseala fata de societate si merita o reabilitare completa si neconditionata" , a declarat guvernatorul Jerry Brown, in ajun Craciunului cand se acorda traditional gratierile in California.


Protagonistul din Iron Man face parte dintr-un grup de 91 de persoane gratiate pentru diferite condamnari. Politia a gasit in masina care era condusa de actor, heroina, cocaina si o arma de foc in timpul arestarii sale la Los Angeles in 1996.
Robert Downey Jr. a facut cel putin un an inchisoare in 1999, inainte de a fi plasat in libertate sub supraveghere pana la 17 decembrie 2002.


De la eliberarea sa, Robert Downey Jr a "a dus o viata onesta si corecta, a respectat bunele moravuri si s-a purtat ca un cetatean supus legii", se arata in actul de gratiere.


Gratierea nu sterge condamnarea din cazierul sau judiciar dar ii restituie drepturile civice, mai ales dreptul de vot, conchide AFP.

 

Sursa: Stirile PRO TV


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies