marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actorul Rami Malek din serialul "Mr. Robot" va juca rolul principal in filmul dedicat lui Freddy Mercury. Un producator de Oscar se va ocupa de "Bohemian Rhapsody"

Actorul american Rami Malek din serialul "Mr. Robot" va interpreta rolul principal in filmul biografic dedicat celebrului star rock Freddie Mercury, intr-un proiect comun Fox si New Regency.
Actorul Rami Malek din serialul Mr. Robot va juca rolul principal in filmul dedicat lui Freddy Mercury. Un producator de Oscar se va ocupa de Bohemian Rhapsody

Graham King va fi producatorul filmului "Bohemian Rapsody", iar regizorul seriei X-Men Bryan Singer se va ocupa de regia productiei, conform Agerpres, care citeaza The Hollywood Reporter.


Rami Malek, 35 de ani, va lucra cu Bryan Singer la acest proiect, dupa ce actorul britanic Sacha Baron Cohen a renuntat la acest rol.


Freddie Mercury s-a nascut in Tanzania si a crescut in India inainte sa se mute in Marea Britanie in anii '60. Mercury a infiintat in 1971 impreuna cu Brian May si Roger Taylor formatia Queen, care in 1973 a semnat primul contract cu casa EMI.



"Bohemian Rapsody" este unul dintre hiturile formatiei rock de succes a anilor '70, care a realizat si coloana sonora pentru filmele "Flash Gordon" (1980) si "Highlander" (1986). Mercury a recunoscut public ca este seropozitiv si la foarte scurt timp a murit (24 noiembrie 1991) la Londra, in urma unor complicatii imunitare cauzate de infectia cu virusul HIV/SIDA.


A fost una din cele mai mari voci ale rockului mondial.


Producatorul filmului, Graham King, care a obtinut Oscarul in 2006 pentru pelicula "The Departed", este din nou pe marile ecrane din 23 noiembrie cu thrillerul "Allied", cu Brad Pitt si Marion Cotillard in rolurile principale.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies