Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actorul Patrick Dempsey ar putea reveni in serialul Anatomia lui Grey

Actorul Patrick Dempsey ar putea reveni in sezonul al 12-lea din serialul Anatomia lui Grey, desi personajul interpretat de el, medicul Derek Shepherd, a murit in sezonul precedent al filmului, scrie marti 20minutes.ch.

Actorul Patrick Dempsey ar putea reveni in serialul Anatomia lui Grey

In noiembrie 2015, Shonda Rhimes, scenarista si producatoarea serialului, a marturisit ca si-a "ucis" unele personaje pentru ca nu ii placeau artistii care le intruchipau. Multi telespectatori s-au gandit atunci la Patrick Dempsey.

 

Personajul sau, neurochirurgul Shepherd, a murit in sezonul al 11-lea intr-un accident de masina, dar, cu toate acestea, exista metode prin care vedeta sa revina in serial, cum ar fi flashback-urile prin care sotia lui din film, Meredith, se gandeste cu nostalgie la momentele frumoase traite alaturi de el. De asemenea, ar putea fi introdus un personaj care sa semene ca doua picaturi de apa cu Derek si care ar putea fi fratele sau sau un var. In fond, Shonda Rhimes nu a dus niciodata lipsa de idei.

 

Cel mai greu ar fi totusi ca actorul sa fie convins sa revina, avand in vedere ca, intr-un interviu din Entertainment Weekly, el si-a exprimat bucuria de a nu-l mai interpreta pe doctor. "Sunt foarte multumit ca am trecut la un nou capitol", a spus el atunci. In prezent, Patrick Dempsey participa la realizarea celui de-al treilea film din "Bridget Jones"Cele mai citite

42 de actori nedreptatiti de Academia Americana de Film: ce staruri uriase n-au primit niciodata Oscar pentru interpretare

Din galeria actorilor care nu s-au bucurat de aprecierea Academiei Americane de Film  cu un Oscar pentru interpretare fac parte nume grele, actori cu un talent impresionant care insa au fost trecuti cu vederea. Robert Redford, Charlie Chaplin, Cary Grant, Peter O'Toole, Edward Norton, Leonardo DiCapio sau Johnny Depp sunt printre cei mai iubiti si talentati actori care n-au primit niciodata Oscar pentru interpretare.

Citeste mai mult ►