marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actorul Mickey Rourke se intoarce la prima lui dragoste: acesta va reveni in ringul de box, la 62 de ani

Actorul american Mickey Rourke isi va relansa cariera in box la varsta de 62 de ani, urmand sa intalneasca, la sfarsitul lunii noiembrie, la Moscova, un pugilist american profesionist, in varsta de 29 de ani, a anuntat, miercuri, site-ul rus sovsport.ru, citat de AFP.

Actorul Mickey Rourke se intoarce la prima lui dragoste: acesta va reveni in ringul de box, la 62 de ani

GALERIE FOTO Marile sex simboluri de acum 30 de ani. Vezi cum arata astazi cei mai frumosi actori din anii '80!

 

"Boxul este o parte importanta din viata mea. M-a invatat ce este respectul, determinarea, rabdarea si concentrarea. Mereu am vrut sa lupt in Rusia", a declarat Mickey Rourke. Actorul american il va intalni, la 28 noiembrie, pe compatriotul sau Elliot Seymour. Mickey Rourke, comparat de presa americana cu Marlon Brando, a devenit celebru in 1980 gratie filmului "Noua saptamani si jumatate".


 

Actorul calatoreste des in Rusia, iar la o vizita efectuata in luna august a cumparat un tricou pe care era imprimata o fotografie a presedintelui Vladimir Putin, de la centrul comercial Gum din Moscova. Mickey Rourke a abandonat cariera de pugilist in anii '70, dar a revenit in 1991 in ring. Actorul american a renuntat iar la box in 1995.
 

Mickey Rourke a postat anul trecut imagini cu el in care apare  imediat dupa ce apelat din nou la chirurgie plastica pentru a scapa de cicatricile de pe fata. "M-am dus la omul nepotrivit pentru a-mi repara fata" a spus actorul dupa o operatia estetica suferita in 2008 care l-a lasat cu cicatrici pe fata, conform Daily Mail.

 

Insa, faima sa le-a facut in continuare pe unele dintre cele mai frumoase femei din lume sa fie in jurul sau. Actorul de 62 de ani are o iubita de 27 de ani, Anastassija Makarenko. fotomodel care a cochetat si cu actoria, dupa ce a aparut in ultimul film din seria Die Hard, "A Good Day To Die Hard", alaturi de Bruce Willis.  Chiar daca diferenta dintre ei este de 35 de ani, Mickey Rourke si iubita sa par foarte indragostiti, iar relatia lor dureaza de mai bine de 4 ani.
 

 

 

Mickey Rourke, pe numele sau real Philip Andre Rourke Jr., s-a nascut pe 16 septembrie, in New York. Dupa ce parintii sau au divortat pe cand el avea doar 6 ani, Mickey Rourke s-a mutat in Florida, alaturi de mama sa. In 1971, a absolvit  Miami Beach Senior Highschool.


In adolescenta, Mickey Rourke a fost mai atras de o cariera de sportiv decat de una ca actor, asa ca  a decis sa ia cursuri de autoaparare in cadrul Boys Club of Miami, unde a invatat primele lectii de box si a fost momentul in care a decis ca poate sa mearga mai departe cu sportul. Intre 1962-1972, Mickey Rourke a castigat 17 meciuri din 20 la categoria de amator in box, toate prin knock-out.

 


 


Galerie foto


Modifică setările cookies