marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actorul Kevin Hart s-a casatorit cu fotomodelul Eniko Parrish. FOTO cu cei doi pe plaja din Santa Barbara

Actorul Kevin Hart, cunoscut pentru rolurile din seriale ca ”Second Generation Wayans” si ”Real Husbands of Hollywood”, s-a casatorit cu fotomodelul Eniko Parrish, intr-o ceremonie la care au participat familia si prietenii apropiati, care a avut loc sambata, in Santa Barbara.

Actorul Kevin Hart s-a casatorit cu fotomodelul Eniko Parrish. FOTO cu cei doi pe plaja din Santa Barbara

Duminica, actorul a publicat cateva fotografii de la ceremonie pe contul sau de Instagram, scrie billboard.com, conform News.ro.

 

Eniko Parrish a purtat doua rochii semnate Vera Wang, iar Hendrix, fiul in varsta de 8 ani al actorului, a fost cavaler de onoare.

 

Actorul, in varsta de 37 de ani, a fost logodit cu Eniko Parrish, in varsta de 31 de ani, din 2014.

 

Actorul a anuntat ca i-a cerut mana viitoarei sale sotii in ziua in care aceasta a implinit varsta de 30 de ani. Atunci, Kevin Hart a publicat o fotografie pe Instagram in care Eniko Parrish, in prezent in varsta de 31 de ani, arata un inel de logodna.

 

”A spus da”, a scris actorul in descrierea imaginii, adaugand hashtag-uri precum ”fericit” si ”o iubesc”.

 

 

Actorul american a fost casatorit cu Torrei Hart in perioada 2003 - 2011. Cei doi au impreuna doi copii - o fiica, Heaven, si un fiu, Hendrix.

 

Kevin Hart, nascut pe 6 iulie 1979, este un actor si scenarist american, care si-a inceput cariera castigand cateva competitii de stand-up comedy pentru amatori, organizate in mai multe cluburi din New England. A interpretat primul sau rol in 2000, in serialul TV ”Undeclared”.

 

 

Desi serialul a avut doar un sezon, actorul american a primit la scurt timp dupa aceea multe alte roluri in filme precum ”Paper soldiers” (2002), ”Scary Movie 3” (2003), ”Soul Plane” (2004) si ”Little Fockers” (2010).

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies