marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actorul Iurie Darie, in lacrimi, a oferit cel mai emotionant moment de la Gala Premiilor Gopo. Sala l-a aplaudat in picioare

Unul dintre cei mai apreciati actori romani din istorie, Iurie Darie, a fost recompensat cu Premiul pentru Intreaga Cariera la Gala Premiilor GOPO 2012, transmisa LIVE de Procinema.

Actorul Iurie Darie, in lacrimi, a oferit cel mai emotionant moment de la Gala Premiilor Gopo. Sala l-a aplaudat in picioare

Actorul de 83 de ani a fost aplaudat la scena deschisa intr-un moment care le-a dat lacrimi celor prezenti in sala la Premiile Gopo. Cu o cariera remarcabila, ce cuprinde roluri in peste 40 de productii cinematografice, actorul a fost prezenta de Irina Margareta Nistor care a urcat pe scena Gopo 2012, chiar de ziua ei, pentru a-i inmana un premiu special.

Ajutat de sotia sa, Anca Pandrea, sa urce pe scena Iurie Darie a fost ovationat de toti invitatii editiei a sasea a Premiilor Gopo. "Canta ceva, sufletul meu!", i-a spus sotia, insa, vizibil emotionat, Iurie Darie abia daca a putut multumi pentru aplauze, stapanandu-si cu greu lacrimile.


"Il iubesc pe Iura, cel mai mult dintre toti si va multumesc ca l-ati aplaudat pentru cat a facut pentru dumneavoastra si generatii intregi. Va multumim din tot sufletul!", a spus Anca Pandrea.
 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.





Modifică setările cookies