marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actorul Denzel Washington va fi omagiat pentru cariera de 25 de ani, la gala Globurilor de Aur

Actorul american Denzel Washington va primi premiul Cecil B. DeMille in semn de recunoastere a carierei sale cinematografice cu prilejul celei de-a 73-a editii a premiilor Globurile de Aur, a informat luni Asociatia Presei Straine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association, HFPA), care organizeaza gala.

Actorul Denzel Washington va fi omagiat pentru cariera de 25 de ani, la gala Globurilor de Aur

"Cariera lunga si rodnica a lui Washington este marcata de nenumarate roluri in fata si in spatele camerei de filmare. Este un privilegiu pentru HFPA sa onoreze prin acest premiu contributiile sale aduse cinematografiei", argumenteaza Lorenzo Soria, presedintele organizatiei, citat de EFE.
 

Denzel Washington se alatura astfel unei galerii selecte de vedete, precum George Clooney, Woody Allen, Jodie Foster, Morgan Freeman si Robert De Niro.
 

Premiul va fi decernat in cadrul galei care se va desfasura la 10 ianuarie la hotelul Beverly Hilton din Los Angeles (California). Ceremonia va fi prezentata de comicul britanic Ricky Gervais.
 

Denzel Washington, castigator a doua Globuri de Aur, doua Oscaruri si un Tony, a aparut recent in filmul 'The Equalizer', al lui Antoine Fuqua, regizorul cu care a filmat recent o noua versiune a clasicului 'The Magnificent Seven', alaturi de Chris Pratt si Ethan Hawke.
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies