marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actorul care uimeste cu transformarile fizice pentru rolurile sale: dupa ce a slabit dramatic, acum Jared Leto isi arata muschii impresionanti pentru Suicide Squad

Jared Leto a publicat o noua imagine pe retelele de socializare in care si-a surprins iarasi fanii. Pregatirea pentru rolul Jokerului continua si starul de 43 de ani s-a antrenat intens pentru a fi in forma fizica ideala.

Actorul care uimeste cu transformarile fizice pentru rolurile sale: dupa ce a slabit dramatic, acum Jared Leto isi arata muschii impresionanti pentru Suicide Squad

Jared Leto trage de fier serios judecand dupa noua imagine postata de el pe Facebook. Intr-un maiou negru, cu semnul lui Superman, dar cu litera A in centru, Leto isi arata muschii supradimensionati. Desi nu i se vede fata, fanii l-au recunoscut imediat, mai ales dupa tatuaje.


Leto si-a marit muschii pentru rolul Jokerului din filmului Suicide Squad. Starul premiat cu Oscar este recunoscut pentru tranformarile sale fizice impresionante realizate pentru diferite roluri. Un "actor-metoda", care se identifica i ramane in pielea personajuui sau, Leto promite sa faca din nou un rol greu de uitat.

Daca pentru Dallas Buyers Club a slabit atat de mult incat sustinea ca i s-au micsorat organele, acum Leto, vrea sa se mareasca si deja se vad primele rezultate in imaginile postate pe retelele de socializare.

 

Dupa ce a atras atentia cu tunsoarea sa, renuntat la plete si barba, s-a vopsit blond si si-a ras sprancenele, acum, Jared Leto a mai facut un pas in schimbarea de look. Prima imagine cu el in rolul Jokerului a fost lansata iar internetul a explodat, reactiile fiind impartite, asa cum a fost cazul si la Heath Ledger.


Suicide Squad
este unul dintre cele mai asteptate filme ale anului 2016. Initial, Tom Hardy urma sa joace rolul principal, dar a renuntat din cauza programului incarcat. Astfel, Joel Kinnamn il va juca Rick Flagg, in rolul principal. El este liderul grupului alcatuit din inamicii lui Batman - Joker (Jared Leto), Deadshot (Will Smith) si Harley Quinn (Margot Robbie)si Boomerang (Jay Courtney) sau Enchantress (Cara Delevigne). Filmul se va lansa pe 5 august 2016.

 

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies