marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actorul britanic David Legeno, cunoscut din franciza Harry Potter, a fost gasit mort: starul avea 50 de ani

Actorul britanic David Legeno, care a jucat rolul unui varcolac in franciza "Harry Potter", a fost gasit mort de un grup de excursionisti, intr-o zona izolata din apropiere de Death Valley, California (SUA), au declarat, vineri, reprezentanti ai politiei, citati de theguardian.com.

Actorul britanic David Legeno, cunoscut din franciza Harry Potter, a fost gasit mort: starul avea 50 de ani

Potrivit surselor citate, corpul neinsufletit al actorului, in varsta de 50 de ani, a fost gasit duminica dimineata si a fost transportat din acea zona cu un elicopter.

 

 

 


In prezent, se presupune ca actorul a murit din cauza caldurii, insa medicii legisti urmeaza sa stabileasca, in cel mai scurt timp, cauza exacta a decesului.

 

 


Actorul britanic David Legeno, pugilist profesionist si expert in arte martiale, a interpretat rolul lui Fenrir Greyback, un varcolac feroce, in mai multe filme din franciza "Harry Potter". De asemenea, el a aparut si in productii televizate si a jucat intr-o serie de filme, precum "Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator/ Snow White and the Huntsman" (2012), "Centurion"(2010), "Batman - Inceputuri/ Batman Begins"(2005) si "Unde dai si unde crapa/ Snatch" (2000).

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies