marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actorul Anton Yelchin a murit strivit de propriul sau autoturism. Tragedia, surprinsa de camerele de supraveghere

Anton Yelchin, actorul cunoscut pentru rolul Chekov din Star Trek, a murit la varsta de 27 de ani, intr-un accident de masina.

Actorul Anton Yelchin a murit strivit de propriul sau autoturism. Tragedia, surprinsa de camerele de supraveghere

Actorul a fost calcat de propriul sau autoturism, un Jeep Grand Cherokee, care l-a strivit de un gard de metal din fata casei sale. Impactul a fost atat de puternic incat una dintre portile de la intrarea in vila a fost indoita. O arata imaginile de la locul tragediei, relateaza TMZ.


Anton Yelchin se pregatea sa isi intalneasca prietenii la o repetitie, iar cand acestia au observat ca intarzie, l-au cautat acasa si l-au gasit fara suflare. Tanarul actorul s-ar fi urcat in masina sa plece, insa pentru un motiv ramas inca necunoscut, a coborat, moment in care s-a petrecut tragedia. Potrivit TMZ, actorul avea instalate camera de supraveghere care cel mai probabil au surprins momentul mortii sale. Acestea vor fi analizate de politie.
 

 

Potrivit Biroului medicului legist din tinutul Los Angeles, citat de revista People, corpul lui Yelchin a fost gasit prins intre masina acestuia si poarta unei proprietati din Studio City, California. Pana in prezent nu a fost indicata cauza mortii, autopsia completa fiind inca in derulare. Din primele cercetari ale biroului medicului legist actorul, care prezenta lovituri la cap si in zona pieptului, nu si-a parcat corespunzator masina, care a pornit in directia de deplasare a actorului si l-a lovit pe acesta din spate strivindu-l de poarta respectivei proprietati.


 

 


Nascut la Sankt Petersburg, Rusia, Yelchin si familia acestuia s-au mutat in SUA in 1989. In 2007 s-a inscris la cursurile de cinematografie ale Universitatii din Sudul Californiei. Anul acesta a putut fi vazut pe marile ecrane pentru a treia oara intr-un rol al francizei Star Trek, in ''Star Trek: Beyond''. Actorul admitea intr-un interviu din 2009 pentru revista People ca este o onoare sa poata juca in Star Trek. In urma cu doua saptamani incheiase la Boston filmarile la pelicula ''Thoroughbred'', un thriller psihologic care va ajunge pe marile ecrane in acest an la 18 noiembrie.  Urmatoare parte din noua serie Star Trek se va lansa in SUA pe 22 iulie.

 

Sursa: Stirile PROTV


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies