marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actorii care dupa 10 ani raman cel mai bine platite staruri de televiziune din istorie: doua vedete din Friends au ajuns de nerecunoscut

Toata lumea le stie pe Jennifer Aniston si Courteney Cox, probabil singurele staruri din castul de la Friends care au ramas populare si la 18 ani de la lansarea serialului. In timp ce Matt LeBlanc a reusit in 2011 o revenire in forta cu un nou serial de comedie "Episodes" pentru care a luat  primul Glob de Aur din cariera, Lisa Kudrow si David Schwimmer au intrat intr-un colt de umbra. Recent David Schwimmer si Matthew Perry i-au bulversat pe fani cu transformarile lor.

Actorii care dupa 10 ani raman cel mai bine platite staruri de televiziune din istorie: doua vedete din Friends au ajuns de nerecunoscut

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

 

Lansat in 1994, Friends,  serialul despre vietile a 6 prieteni care i-a facut celebri pe Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry si David Schwimmer a fost numit unul dintre cele mai populare sitcom-uri all time, a avut un impact cultural urias in SUA ( a fixat multe trend-uri si obiceiuri printre telespectatori) si a primit 63 de nominalizari Emmy.

 

Comedie in esenta tare! Friends revine la Pro Cinema, din 24 februarie




 Cei 6 actori au ramas pana astazi cel mai bine platite staruri TV din istorie: actorii au plecat de la un salariu de 225.000 de dolari pe episod si au ajuns in ultimul sezon la o suma de un milion de dolari pe episod. Courtney Cox este singura actrita din Friends care nu a primit nici o nominalizare la premiile Emmy pentru rolul din Friends.


La 10 ani de la terminarea serialului in care a jucat timp de 10 sezoane, David Schwimmer binecunoscutul Dr Ross Geller si-a uimit fanii cu o noua transformare. Actorul de 45 de ani a fost consacrat de sitcomul Friends, pentru care a fost prezent nu doar in fata camerelor de luat vederi ci si in spatele lor, ca producator si regizor.

Dupa terminarea serialului “Friends / Prietenii tai”, David Schwimmer a declarat ca este foarte bucuros ca are bani pentru a-si intretine propria companie de teatru si are posibilitatea de a invata tinere talente. Si-a imprumutat vocea personajului Melman din animatia Madagascar, iar in prezent filmeaza la drama "The Iceman", povestea lui Richard Kuklinski, faimosul asasin mafiot. Pelicula ii mai are in distributie pe Chris Evans, Winona Ryder si Michael Shannon si se va lansa in 2013.

Serialul creat de David Crane si Marta Kauffman si care a devenit un adevarat fenomen mondial cu audiente record pentru postul NBC a fost o rampa de lansare si pentru Lisa Kudrow pe care nu puteai decat sa o iubesti in rolul nebunaticei Phoebe Buffay. Actrita de 48 de ani nu a mai cunoscut succesul din Friends, insa fanii au mai vazut-o in seriale ca The Comeback in 2005 si mai nou intr-un serial de comedie online Web Therapy. 


Lisa a avut roluri si in comedia "Easy A" si "P.S. I Love You", insa a dezvaluit ca incearca sa se concentreze mai mult pe activitatea de producator. In 2004, in timpul sezonului final de la Friends Jennifer Aniston, Courtney Cox si Lisa Kudrow erau platite cu un milion de dolari pe episod un record care a ramas neegalat pana acum pentru o actrita de TV.



Matt LeBlanc a cunoscut gloria in ultimul an cu rolul din comedia Episodes, primul sau proiect dupa serialele "Friends" si "Joey". Actorul de 46 de ani a jucat timp de 10 ani in serialul "Prietenii tai", castigand sase nominalizari la premiile Emmy si Globul de Aur pentru rolul sau. Totodata, LeBlanc a jucat in serialul de televiziune "Joey", in care personajul sau din "Friends" a facut tranzitia de la New York la Hollywood. Matt LeBlanc avea 11 dolari cand a fost la auditie pentru rolul lui Joey. Cand intrega disitrbutie si-a primit primul salariu, primul lucru pe care l-a facut Courtney Cox a fost sa isi cumpere o masina. Matt LeBlanc si-a cumparat o masa calda. "How you doin'?", replica celebra a lui Joey, a ocupat locul 4 in topul celor mai populare 20 de replici alcatuit de TV Guide.


Desi nu regreta faptul ca a interpretat rolul indragitului Joey, un barbat american de origine italiana, mare amator de pizza si de femei, actorul american considera ca publicul a crezut atat de mult in jocul sau actoricesc incat nu mai face diferenta dintre el si personaj. In "Episodes" pentru care a primit un Glob de Aur Matt LeBlanc se joaca pe sine: doi scriitori de succes, sot si sotie, ai serialului britanic "Lyman's boys" sunt contractati sa reproduca acelasi serial, dar pe pamant american, cu actori americani,nu britanici, dar in continuare serialul va suferi foarte multe schimbari din cauza lui Matt LeBlanc.


Cine nu-i adora glumele lui Chandler Bing. Matthew Perry a fost poate cel mai ghinionist dintre actorii care au jucat in Friends. Actorul de 44 de ani s-a luptat mult timp cu dependenta de medicamente, alcool si substante interzise. In vara anului trecut s-a internat din nou intr-o clinica de dezintoxicare. Actorul lucreaza in prezent la serialul Mr. Sunshine iar in 2009 a jucat in comedia "17 Again" alaturi de Zac Efron. Jon Cryer a fost prima optiune pentru rolul lui Chandler Bing. Cryer a primit mai tarziu rolul lui Alan din Two and a Half Men, in care a jucat alaturi de Charlie Sheen, care a aparut ca guest star in sezonul 2 din serialul Friends.


La inceput, creatorii serialului au vrut sa centreze actiunea in jurul a patru personaje, iar Pheobe si Chandler sa fie personaje secundare. Chandler trebuia sa fie gay, dar dupa ce l-au cunoscut pe Matthew Perry, s-au razgandit, insa au pastrat multe glume  si insinuari in serial la comportamentul sau usor efeminat. "Friends Like Us", "Six of One", "Across the Hall" si "Insomnia Cafe" au fost cateva din variantele initiale pentru titlul serialului. Canapeaua portocalie din cafeneaua Central Perk a fost gasita in subsolul studiourilor Warner Bros.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies