marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Accident vestimentar suferit de Dakota Johnson: ce a patit in fata tururor, la gala People's Choice

Dakota Johnson a suferit un accident vestimentar chiar pe scena, cand isi ridica trofeul pentru "actrita preferata intr-un rol dramatic".

Accident vestimentar suferit de Dakota Johnson: ce a patit in fata tururor, la gala People s Choice

In momentul in care a urcat pe scena, vedeta din Fifty Shades of Grey era sa ramana fara rochie. "Leslie Mann tocmai mi-a distru rochia" a glumit actrita despre colega ei de pe scena, care ii inmana trofeul. Fermoarul rochiei s-a tras in jos, iar acrita risca sa arate mai mult decar ar fi trebuit.

Apoi a continuat cu o remarca cu referire la scenele incendiare din Fifty Shades of Grey: "Eh, nu e ca si cum nu mi-ati fi vazut sanii pana acum".  Pana la urma, Dakota Johnson a reusit sa isi ridice trofeul fara sa aiba un incident vestimentar.
 

 


Recent, fiica lui Melanie Griffiths, a criticat industria filmului pentru ca mama ei nu mai este distribuita in roluri din cauza varstei, desi este foarte talentata. "De ce nu este mama distribuita in filme? Este o actrita extroardinara. La fel si bunica mea, Tippi Hedren. Industria asta este al naibii de brutala. Oricat de puternica ai fi uneori ai acest sentiment ca nu esti dorita." Dakota crede ca atat mama ei, cat si bunica ei, nu mai primesc roluri pentru ca au trecut de prima tinerete si critica sexismul care inconjoara Hollywood-ul.

 

Dakota a mai spus ca se simte mandra de filmul care a propulsat-o la Hollywood, Fifty Shades of Grey. "Sunt mandra ca am facut acest film, nu are de ce sa imi fie rusine. Sigur ca mi-a deschis mai multe porti, acum mult mai multi imi cunosc numele si le pot demonstra prin viitoarele roluri de ceea ce sunt capabila" a declarat actrita pentru Jezebel.

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies