marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Accident spectaculos pe platourile de la The Dark Knight Rises:Catwoman a distrus o camera IMAX de jumatate de milion de dolari!

Paguba de jumatate de milion de dolari pentru producatorii de la ultimul film din trilogia lui Christopher Nolan - The Dark Knight Rises. Catwoman a facut praf o camera IMAX extrem de scumpa.

Accident spectaculos pe platourile de la The Dark Knight Rises:Catwoman a distrus o camera IMAX de jumatate de milion de dolari!

Paparazii de la TMZ au surprins-o pe dublura-cascador a lui Anne Hathaway ( noua Catwoman) filmand o scena periculoasa pe scarile de la Carnegie Mellon University in Pittsburgh.
 

Noua Catwoman a starnit controverse. Vezi aici motivele!


Femeia trebuia sa coboare cu Batpod-ul pe scari, insa a pierdut controlul acestuia si a izbit un operator si o camera IMAX. Cascadoarea s-a ales doar cu o sperietura , cameramanul nu a fost nici el ranit, insa camera, una extrem de performanta si care poate ajunge pana la 500.000 de dolari, a fost distrusa.

Paguba este cu atat mai mare cu cat camera face parte dintr-o categorie unica: sunt doar 6 astfel de aparate in lume.

Actritele care au scris istorie in rolul lui Catwoman. Cine a fost cea mai buna?

Christopher Nolan a decis sa nu filmeze in 3D  The Dark Knight Rises si a declarat ca spera sa mareasca calitatea imaginii folosind un format IMAX cu care sa impinga barierele tehnologice.

Filmul are un buget de 250 de milioane de dolari iar cei de la Warner Bros nu au oferit niciun comentariu despre eventualele intarzieri in productia peliculei cauzate de acest incident.

De altfel acesta nu este singurul. Producatorii au fost exasperati de alte 2 accidente petrecute in ultimele luni: un tractor-trailer s-a facut zob pe platouri si un parasutist s-a accidentat in timpul unei cascadorii.

Scene de lupta spectaculoase intre Christian Bale si Tom Hardy

Fanii sper ca data de lansare a peliculei ( iulie 2012) sa nu fie afectata de accident. Din distributia filmului mai fac parte Christian Bale, Morgan Freeman, Tom Hardy si Michael Caine

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies